Jedna od najlepših žena sveta sa mužem u javnosti posle punih 5 godina!

Megan Foks i suprug Brajan Ostin Grin pojavili su se zajedno na crvenom tepihu prvi put nakon 5 godina i delovali su srećniji nego ikad

  • 0
Megan Foks i Brajan Ostin Printskrin: Youtube/NBCLA

Megan Foks (33) i 12 godina stariji Brajan Ostin Grin 2015. godine predali su papire za razvod, ali on se nikada nije dogodio.

Slavni supružnici zablistali su na "Global Green's #Fight4theAmazon" gala večeri u Los Anđelesu, a kao i uvek, seksi glumica privukla je najviše pažnje.

Duga, svilena haljina s dubljim dekolteom i čipkom stajala joj je kao salivena, a njeno lice izgledalo je manje operisano nego ranije na Instagramu kada su je obožavatelji napali kako je preterala s odlascima pod nož. I dok ona zbog toga izgleda kao da ne stari, njenog 12 godina starijeg supruga godine su sustigle, iako još uvek ima "ono nešto".

Megan se u javnosti poslednji put pojavila s Brajanom 2014. godine.

Megan Fox Brian Austin Megan Foks i Brajan Ostin 2014. godine; Foto: Parisa/Backgrid USA/Profimedia

Podsetimo, Megan je Brajana upoznala 2004. godine na setu serije "Hope & Glory" koja je bila čist promašaj. Ona je tada imala samo 18 godina, dok je on imao 30.

- Progonila sam Brajana i govorila o moj Bože, moram biti s tobom. Ti nisi pretnja, ti nisi neko ko će mi izazvati probleme. Ipak, morala sam ga uveriti da sam odgovornija nego što sam tada bila i da imam puno toga da stavim na sto osim činjenice da imam 18 godina - jednom je prilikom izjavila Megan za supruga koji je zvezda nekad popularne serije "Beverly Hills 90210".

2007. godine par se verio, ali 2009. godine odlučili su se za raskid. Nakon nekoliko meseci odvojenosti shvatili su da ne mogu jedno bez drugog pa su 2010. godine obnovili zavete i iste godine venčali na privatnoj ceremoniji na egzotičnom Mauiju.

2015. godine glumica je predala papire za razvod, a par je u to vreme već imao dvojicu sinova. Oboje su se povukli iz javnosti, a onda je usledilo pravo iznenađenje za obožavatelje prelepe glumice.

Naime, u aprilu 2016. godine Megan se na crvenom tepihu u Las Vegasu pojavila s trudničkim stomakom, a javnost je danima nagađala ko je otac trećeg deteta. Bio je to Brajan s kojim se glumica pomirila u strogoj tajnosti i na kraju povukla zahtev za razvod.

A čini se kako je ta odluka bila dobra, jer par danas izgleda jako srećno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA