Luksuzna jahta Marka Entonija od 7 miliona dolara izgorela u Majamiju: Ništa nije ostalo od nje

Jahta bivšeg supruga Dženifer Lopez izgorela je sinoć i prevrnula se u vodu

  • 3
Mark Entoni jahta Foto: Profimedia/CBS Miami

Luksuzna jahta Marka Entonija (51), bivšeg muža Dženifer Lopez (50), je izgorela u sredu uveče pre nego što se prevrnula.

Vatrogasci Majamija su na svom tviter nalogu otkrili da se radi o jahti dugoj 36 metara koja je bila usidrena u "Island Gardens" marini koju je uhvatio plamen, pre nego što je ekipa odreagovala oko pola 8 uveče.

Vatra se širila od unutrašnjeg dela ka eksterijeru da bi na kraju goreo i krov jahte. Crni, gusti dim se proširio po kraju i u jednom momentu su okružili vatrogasce koji su pokušali da ugase plamen. Vatra je bila pod kontrolom nakon 2 sata gašenja požara i 45 vatrogasaca koji su je gasili. Nije prijavljeno da je neko povređen.

Entoni nije bio na jahti kada se ovo dogodilo, ali je 6 ili 7 članova uspelo bezbedno da se evakuiše sa broda. Jedan od vlasnika marine "island Gardens" je dao izjavu.

Mark Entoni jahta Jahta Marka Entonija je izgorela; Foto: Profimedia/ Backgrid USA

- Ovo je veoma tužna situacija za sve nas u marini. Veoma su važni sačuvani ljudski životi, ali naravno da nam je žao zbog broda. Sada je sve pod kontrolom - rekao je Ata Bajrakrtar.

Markova jahta "Andiamo" je totalno izgorela i šteta je 100 posto. Još nije poznat razlog šta je pokrenulo vatru, ali se trenutno vrši istraga. Drugi brodovi nisu zahvaćeni plamenom.

Ovaj brod je procenjen na 7 miliona dolara i imao je 5 kabina koji može da ugosti 12 ljudi. Unutra je bila kompletna oprema, satelitska televizija, wifi, đakuzi i oprema za džet ski.

Mark Entoni je neposredno pre toga postavio fotografije na društvene mreže kako je na jahti ugostio DJ Khaleda. Jahta se našla na tržištu ranije ove godine, ali se ispostavilo da je Entoni i dalje vlasnik broda. On nije javno komentarisao ovaj incident.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA