Ćerka Lenija Kravica se skinula po uzoru na svoju prelepu majku: Skroz je gola i razlika ne postoji!

Zoi je pokazala da voli golišave fotografije i skinula se za američki "Rolling Stone" po uzoru na svoju majku Lisu Bonet koja je to učinila dok je bila trudna sa njom

  • 6
Zoi Kravic Foto: Profimedia

Talentovana glumica Zoi Kravic (31), ćerka pevača Lenija Kravica (55) i glumice Lise Bonet (52), nova je "Žena mačka" u nadolazećem filmu franšize o popularnom superheroju, uz Roberta Patinsona (33) koji će glumiti Betmena, a obožavatelji prate svaki njen potez na društvenim mrežama otkako je dobila veliku ulogu.

Upravo njih, Kravic je u velikom broju oduševila novom fotografijom na kojoj se razgolitila.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Da voli golišave, ali i umetničke fotografije Kravic je pokazala već ranije kad je pozirala za časopis "Rolling Stone" po uzoru na svoju majku pre 30-ak godina.

Lisa se fotografisala 1988. godine kad je bila dva meseca trudna, a Zoi je verno "iskopirala" kultnu fotografiju, pokazavši koliko neodoljivo fizičkim izgledom podseća na majku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Lisa Bonet (@lisamichellebonet) on

- Oduvek mi se sviđala ta naslovnica. Kad god vidim časopis "Rolling Stone", setim se te slike koja mi se urezala u pamćenje. Prekrasna je. Zaista je upečatljiva - rekla je Zoi.

Glumica se ovog leta udala za kolegu Karla Glusmana (31) u domu svoga oca Lenija u Parizu, a da će joj 2019. zasigurno ostati upamćena po dobrome potvrdilo je i dobijanje velike filmske uloge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    20. decembar 2019 | 17:45

    Imam dilemu sta ce prvo biti legalizovano, da se droga - heroin prodaje u trafikama kao cigarete, ili da zene idu gole ulicama.

  • Toky

    20. decembar 2019 | 17:45

    Jaoj. Koji je ovo photo šoping, mame mi..

  • Milla

    21. decembar 2019 | 12:02

    Lepsa mama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA