≫ 

Petogodišnja ćerka Kim Kardašijan nosi torbu vrednu čak 12.000 evra

- Kako možeš dopustiti da ti petogodišnja ćerka nosi torbicu od nekoliko desetina hiljada evra - pitali su obožavatelji Kim

  • 7
Kim Kardasijan Kim i Kanje sa decom, Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) je u društvu ćerke Nort Vest (5) i sina Sainta Vesta (3) prošetala ulicama Njujorka, a u šetnji njena naslednica nosila je torbicu vrednu čak 12.000 evra.

Kim je sa suprugom, reperom Kanje Vestom (42) i njihovom decom doputovala u Njujork kako bi prisustvovala otvaranju reperove opere "Mary".

Rijaliti zvezda privukla je veliku pažnju u Njujorku, a ovoga puta njena petogodišnja naslednica nije bila manje zapaženija od svoje mame. Nort je u ruci imala Hermes Brikin torbu vrednu 12.000 evra, što je izazvalo lavinu komentara.

- Kako možeš dopustiti da ti petogodišnja ćerka nosi torbicu od nekoliko desetina hiljada evra - upitali su obožavatelji Kim.

Kim Kardasijan Kim sa decom na ulici u Njujorku, Foto: Profimedia

Porodica Kardašijan-Vest teška je nekoliko miliona evra, a Kim je u svojim intervjuima isticala da ona i njen suprug decu uče da budu skromna.

- Iz njihovih soba smo izbacili televizore, kao i šminku iz sobe najstarije ćerke. Kanje je strog otac i tera nas da se u kući svi držimo njegovih pravila - rekla je Kardašijanka jendom prilikom.

Inače, Kim i Kanje će Božić provesti u svom domu u Los Anđelesu zajedno sa svojom porodicom.

Video: Najmlađa Kardašijanka se pohvalila novim satom, cena - prava sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA