≫ 

Voditeljka gađala flašom i lampom 13 godina mlađeg dečka, našla mu prepisku sa ženom od 60 godina

Pre nedelju dana voditeljka Kerolin Flek je napala partnera Luisa Bartona nakon što ga je optužila za prevaru

  • 1
Caroline Flack Karolin Flek, Foto: Profimedia/Zuma Press

Kerolin Flek (40) napala je 13 godina mlađeg partnera Luisa Bartona (27) u ranim jutarnjim satima u njihovom zajedničkom domu, a razlog je ljubomora.

Drama se odvijala u domu 40-godišnje voditeljke koja je imala agresivno-ljubomorni napad nakon što je u mobilnom telefonu svog mlađeg partnera, tenisera, našla poruke 60-godišnje žene kojoj je on davao "instrukcije".

Nakon fizičkog obračuna u njihov dom je stigla policija i privela ljutu i uzrujanu voditeljku i šokiranog tenisera s težim povredama, zbog kojih je hitno prevezen u bolnicu.

- Bio sam normalan dok nju nisam upoznao - navodno je vikao dok je nju privodila policija, a zatim je okupljenim novinarima rekao da "nema komentara".

Caroline Flack Luis Barton; Foto: Tanjug/AP/Petros Karadjias

Kerolin je danas izašla pred sud na kom su se saznali detalji napada i da je partneru dok ga je udarala, tvrdila da joj je upropastio život.

Divlja voditeljka je svog dečka gađala raznim stvarima, poput telefona, ali i lampe dok je još spavao, a ona pročitala poruke. Razbilo se i nekoliko čaša na koje su se oboje isekli, pa su policiju dočekali krvavi.

Jedan od policajaca otkrio je kako je njihov dom izgledao kao "scena iz horor filma", a saznalo se i kako je teniser u žaru svađe nazvao policiju tvrdeći kako "Love Island" voditeljka želi da ga ubije i da na glavi ima veliku posekotinu.

Caroline Flack Kerolin Flek ispred suda; Foto: Tanjug/AP/Petros Karadjias

Upravo zato, Kerolin je policija po dolasku oborila na pod kako bi je uhapsila, a suđenje je zakazano za 4. mart 2020. godine.

Voditeljka je izrazila želju da s dečkom provede Božić i Novu godinu, ali je sudija odbio njen zahtev da joj dopusti da ga kontaktira na bilo koji način ili da se pojavi na njegovoj adresi. Ipak, na sudu je oboje potresla takva odluka, a posebno je loše izgledala Kerolin koja je počela da plače čim je ušla u sudnicu s prijateljicom.

Caroline Flack Kerolin Flek; Foto: Tanjug/AP/Petros Karadjias

- Srećom, mnogi od vas neće verovati u ono što su čuli sa saslušanja. Hvala vam na podršci. Biće sve lakše kada budem mogla da iznesem svoju stranu priče, kada mi to bude dopušteno - poručila je nakon toga voditeljka na Instagramu, kao i da je ovo nešto najgore što je ikad doživela.

- Ne znam gde bih otišla, kome mogu da verujem i ko sam ja uopšte - zaključila je.

Video: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vreme

    24. decembar 2019 | 11:45

    Ahaha tugaa nesrecna zena.😂😂 Pa nadji sledeceg pusti baboigraca. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA