Riki Martin danas puni 48 i kaje se samo zbog jedne stvari: Trebalo je ranije da priznam da sam gej

Riki Martin na katolički Božić slavi 48. rođendan, a prošle godine je na ovaj dan dobio i ćerkicu

  • 7

Pop pevač Riki Martin danas slavi 48. rođendan, a najposebniji mu je bio onaj prošle godine.

Njegov suprug Ivan Josef (35) i Riki tada su na Božić postali roditelji malene Lusiju Martin-Josef koju su dobili preko surogat majke. U međuvremenu je krajem oktobra stigao i sinčić Ren, pa sada slavni pevač ima četvoro dece.

Ranije je preko surogat majke dobio Matea i Valentina (11) i jednogodišnju devojčicu Lusiju. Da je hteo da ima veliku porodicu pevač je govorio od malih nogu. Međutim, to nije bilo jednostavno. Portorikanski pevač godinama je krio svoju homoseksualnost i bilo ga je sramota to da kaže na glas.

S obzirom na to da je vrlo privlačan, mediji su ga stalno spajali s raznim atraktivnim damama, ali on se "nije dao" i nikad u javnosti nije uslikan s devojkom ili dečkom. Nakon dugo skrivanja, u martu 2010. na svojoj internet stranici je objavio da je gej.

Jwan Yosef, Riki Martin Riki sa partnerom, Foto: Profimedia

- S ponosom mogu reći da sam homoseksualac i time sam blagoslovljen – napisao je tada Enrike Martin Morales, kako se Martin zapravo zove.

To mu je bilo jedno veliko olakšanje jer je tokom muzičke karijere izgradio imidž latino zavodnika i često se pisalo kako devojke lude za njim. Za australijske medije otkrio je da je tokom odrastanja u Puerto Riku maltretirao one za koje je znao da su gej jer se borio sa svojom seksualnošću.

- Maltretirao sam ljude za koje sam znao da su gej. Hteo sam da pobegnem od toga - rekao je.

Jwan Yosef, Riki Martin Jwan Yosef i Ricky Martin; Foto: Profimedia

Karijeru je započeo s bendom Menudo pre više od tri decenije, a prvog Gremija dobio je 1998. za najbolju latino pop izvedbu za pesmu "Vuelve". Danas ne krije da je očinstvo promenilo njegov pogled na život. Blizance je dobio 2008. i odgajao ih je s dugogodišnjim partnerom Karlosom Gonzalezom Abelsom. Nakon što je ta ljubav pukla, sreću je pronašao sa slikarom Josefom s kojim će u januaru 2020. proslaviti drugu godišnjicu braka.

Par je odlučio da se u tajnosti se zavetuje na večnu ljubav, a javnost je za venčanje saznala sasvim slučajno. Martin je srećnu vest otkrio tokom premijere serije "American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea" u kojoj glumi D'Amika, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera.

- Razmenili smo zavete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire - ispričao je pevač i dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

Ispričao je kako je to bila tipična trodnevna zabava koja je uključivala večeru, ponovljenu ceremoniju, zabavu i oporavak. Riki se sadašnjem suprugu, kaže, prvi javio.

Ja sam sakupljač umetničkih dela, a on je umetnik. Prvi sam mu se javio i poslao poruku - kaže Riki. Dodaje kako su se dopisivali šest meseci o skupim umetninama i nisu spominjali seks.

Decu uče da ne odrastaju u laži i da ne misle da je loše kad je osoba gej. I danas često ističe kako mu je žao što ranije nije priznao da je homoseksualac.

- Sada sam gej muškarac. Da sam znao da je toliko dobar osećaj, priznao bih to deset godina ranije - rekao je svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA