≫ 

Poznata influenserka objavila sliku na Božić, devojka u pozadini videla svog tatu s ljubavnicom

Da ne treba uvek verovati društvenim mrežama pokazao je i ovaj slučaj koji se desio

  • 2
Ketlin Rej Foto: Facebook

Influenserka Ketlin Rej (19), objavila je svoju fotografiju ispred novogodišnje jelke u Rokfeler centru za koju je mislila da je bezazlena. Zatim je dobila poruku od devojke koja je rekla da je iza nje njen tata sa devojkom za koju misli da mu je ljubavnica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by caitlyn rae (@xc8lyn) on

- Je l' ti mene zezaš? Ono je moj tata iza tebe sa svojom ljubavnicom, a rekao je da ide na poslovni put. Znala sam da je takav -  napisala je devojka.

Fotografija je brzo postala popularna i nakon nekog vremena javio se Bruno, dečko koji je, navodno, zapravo na slici sa svojom devojkom, napisavši: "Devojko, to sam ja na fotografiji, a ja ti nisam tata."

Nakon cele ove zapetljane situacije, nadamo se da je devojka videla ovu objavu i nije uništila brak svojih roditelja zbog pogrešnog čoveka. Još jedan dokaz da ne treba verovati svemu što vitite na društvenim mrežama.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    28. decembar 2019 | 11:56

    Uvek sam govorio ženama da veruju (ali opet ne neograničeno) samo onome što lični vide. Sistem "rekla kazala" i "učinilo mi se da je..." je toliko zla naneo ljudima, da treba biti oprezan.

  • qre

    28. decembar 2019 | 17:28

    Pa nije ti svako tata ko je spavao sa tvojom mamom 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA