≫ 

Godinu i po dana nakon raskida, Kortni Kardašijan se pomirila sa bivšim?

Raskinuli su na leto 2018. godine, a sada je maneken bio na žurki u Kortninoj vili

  • 2
Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan/Foto: Profimedia/Mega Agency

Posle godinu i po dana, koliko je prošlo do njihovog raskida, najstarija članica najpopularnije porodice Kardašijan, Kortni Kardašijan (40), ponovo je našla ljubav kraj svog bivšeg dečka, 14 godina mlađeg manekena Jonesa Bendžamina.

Nekadašnji alžirski bokser pridružio se porodici na slavlju povodom Božića, a nakon glamurozne tradicionalne žurke porodice Kortni je objavila nekoliko fotografija. Na jednoj od njih pozira i sa Bendžaminom, u seksi crvenoj dugoj haljini.

- Nadam se da će ti dokazati da se nisi prevarila što si mu pružila novu šansu - poručili su joj fanovi, a ona je na slici delovala zadovoljno.

Kortni Kardašijan, Jones Bendžamin Kortni sa bivšim dečkom na žurki u njenoj vili na Badnje veče/Foto: Instagram/kourtneykardash

Kortni je bila u vezi i sa Skotom Disikom (36), a njihova ljubav trajala je devet godina, od 2006. do 2015. godine. Imaju troje dece: sina Mejsona (10) i ćerke Rajn (5) i Penelope (7).

Božićna žurka porodice Kardašijan održana je na Badnje veče, 24. decembra, u vili Kortni Kardašijan. Nekima je bila degute, nekima luksuz kakav bi voleli da dožive, a kako je sve to izgledalo možete pogledati na našem portalu klikom na ovaj deo rečenice.

Video: Kortni Kardašijan je objasnila kako preboleti super frajera za nekoliko dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA