≫ 

Skinula se gola najpoznatija plus sajz manekenka u 8. mesecu trudnoće i oduševila fanove

Najpopularnija plus sajz manekenka pokazala potpuno golo telo u 8. mesecu trudnoće

  • 11

Ešli Grejem iznenadila je obožavatelje na društvenim mrežama i objavila fotografiju na kojoj pozira u potpuno razgolićenom izdanju.

Trenutno najpopularnija plus sajz manekenka na svetu 32-godišnja Ešli Graham ne može da dočeka dolazak svog prvog deteta na svet, što bi trebalo da se dogodi u januaru 2020. godine, a do tada svoju sreću i iščekivanje deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Tako je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gola, u jednom od položaja kojima vežba jogu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

- Otvorena za predaju - napisala je Ešli uz crnu belu fotografiju na kojoj je crnom linijom prekrila bradavice i dobila više od milion lajkova od pratioca i prijatelja.

- Moj novi skrinsejver - napisala joj je komičarka Vitni Kamings, dok joj je manekenka Helena Kristensen poručila da je divno ljudsko biće, a oglasila se i koleginica Emili Ratajkovski koja je u komentarima ostavila niz smajlija u obliku srca.

Ešli je podelila vest da ona i suprug Džastin Ervin čekaju prvo dete u avgustu i to preslatkom objavom na društvenim mrežama kojom je sve raznežila.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

U međuvremenu je ispisala istoriju i među prvim plus sajz manekenkama prošetala trudna modnom pistom, a u Noći veštica je pokazala da zna da ruši granice seksepila i u trudnoći u kostimu Džesike Rebit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hmm

    30. decembar 2019 | 11:34

    Isuse koliko je tu sala celulita i slicno. Nije trudnoca izgovor da se natovis, mada ova je bila debela i pre. I plus sajz ne treba da bude bolesno debela vec da ima 5-7kg viska

  • Neko

    30. decembar 2019 | 11:25

    I sta ovde treba da me odusevi....

  • Honor

    30. decembar 2019 | 11:26

    Katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA