Pušten snimak na kojem se Lejdi Gaga strasno ljubi s nepoznatim muškarcem na dočeku Nove godine

Pevačica Lejdi Gaga je novu godinu provela s misterioznim muškarcem, a paparaci su ih uslikali kako se strastveno ljube

  • 0

Čini se da je Lejdi Gaga (33) nastavila dalje nakon raskida veridbe s Kristijanom Karinom (51) i tračeva o aferi s Bradlijem Kuperom (44). Novu godinu slavila je u Las Vegasu, a paparaci su je ulovili kako se u ponoć za Novu godinu ljubi s misterioznim muškarcem.

Nakon strastvenog poljupca, Lejdi GaGa i nepoznati dečko otišli su držeći se za ruke. Strani mediji ne znaju ko je muškarac kog ljubi Lejdi GaGa, ali su sigurni da nije ni jedan njen bivši dečko.

Pevačica je za Novu godinu u Las Vegasu nastupala u restoranu "The NoMad", a posle nastupa otišla je na drugu lokaciju jer je imala planove.

Nakon što je imala glavnu ulogu u Bredlijevom filmu "Zvezda je rođena", Lejdi GaGa je raskinula veridbu s Kristijanom.

Lejdi Gaga, Bredli Kuper Bredli Kuper i Lejdi Gaga; Foto: Tanjug/AP

Povezivali su ju s Kuperom i širili glasine da su njih dvoje zajedno i da Bradli napušta rusku manekenku Irinu Šajk (33). Iako je Bredli ostavio Irinu, on i pevačica nikad nisu potvrdili da su imali bilo kakav osim poslovnog odnosa. Inače, razlog zbog kojeg je Lejdi GaGa ostavila Karina nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA