≫ 

Bred Pit u prenosu uživo zezao Dikaprija zbog scene iz "Titanika" o kojoj su i naučnici raspravljali

"Titanik" je premijerno prikazan 1997. godine, a polemike o tome da li je Džek mogao da stane na improvizovani splav nikada nisu prestale

  • 2
Bred Pit Foto: Tanjug/AP, Pritnskrin: Youtube

Bred Pit (56) je sa 77. dodele Zlatnog globusa otišao sa nagradom za najboljeg sporednog glumca, u ostvarenju "Bilo jednom u Holivudu" u kojem je igrao kaskadera Klifa Buta.

Glumac je, pre ovog globusa, poslednji dobio 1996. godine, za ulogu u ostvarenju "12 majmuna". Bred je u svom govoru, nakon osvojenog Zlatnog globusa, zahvalio reditelju Kventinu Tarantinu (56) i svom kolegi Leonardu Dikapriju (45).

Nakon ozbiljnog izlaganja, Bred nije odoleo da se ne našali sa Dikapriom.

- Podelio bih s tobom splav! - rekao je Bred, aludirajući na scenu iz kultnog filma "Titanic" u kojoj Kejt Vinslet (44) osama ostaje na vratima koja su pretvorili u splav, dok se Džek, kog je igrao Leonardo, smrznuo, nakon čega tone.

"Titanik" je premijerno prikazan 1997. godine, a polemike o tome da li je Džek mogao da stane na improvizovani splav nikada nisu prestale.

Čak su se i naučnici uključili u rasprave, a zaključak do kog su došli je taj da bi vrata izdržala težinu Rouz i Džeka zajedno.

VIDEO: Ko je najlepše sijao na crvenom tepihu 77. dodele Zlatnog globusa?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA