"Ljubavna tragičarka" opet šeta mlađeg: Boli koliko je zgodan, ali njena istorija je zabrinjavajuća

Nikol Šerzinger je i zvanično potvrdila novu vezu, sa glumcem i pevačem Tomom Evansom

  • 1
Nicole Scherzinger, Nikol Sercinger Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Nakon ljubavnog brodoloma s bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, Nikol Šerzinger (41) sreću je pronašla s glumcem i muzičarem Tomom Evansom (34).

Krajem prošle godine počelo je da se šuška o ljubavi pevačice 7 godina mlađeg glumca i pevača, a onda je sredinom decembra par uhvaćen kako razmenjuje vrele poljupce u jednom koktel-baru u Londonu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Prethodno, Tom je viđen na nastupu ponovno okupljenog benda svoje devojke "The Pussycat Dolls".

Zanimljivo, dok je on bio podrška Nikol, ona je njegov bend "Try Star" izbacila iz takmičenja "X Factor: Celebrity", i to navodno kako bi "spasila njihovu vezu".

A sada je 41-godišnja lepotica odlučila i službeno da potvrdi novu vezu na after-partiju časopisa "InStyle" i studija "Warner Bros" nakon dodele Zlatnog globusa na kom je zablistala u dugoj haljini na jedno rame, dok je Tom bio vrlo zgodan u klasičnom, crnom odelu.

Thom Evans, Nicole Scherzinger Tom i Nikol, Foto: Guliver/Matt Winkelmeyer/Getty Images for InStyle

Podsetimo, Nikol je prethodno bila u 7-godišnjoj vezi s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, s kojim je navodno raskinula jer on nije hteo da se ženi.

Ljubav je zatim pronašla s 28-godišnjim bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, ali par je raskinuo početkom 2019. godine iz  javnosti nepoznatih razloga.

S druge strane, bivša ragbi zvezda poznata je i po 2-godišnjoj vezi s britanskom starletom Keli Bruk s kojom je navodno raskinuo 2013. godine zbog njenog prijateljstva s bivšim partnerom Denijem Ciprijanijem, što se Evansu nikako nije sviđalo.

Keli je tada istakla kako su zajedno doneli odluku o raskidu i oštro opovrgnula bilo kakve glasine o "trećoj strani". A da li je Tom napokon "onaj pravi" za Nikol, pokazaće vreme.

S obzirom na brojne ljubavne brodolome, fanovi se pitaju kada će se Nikol skrasiti i da li je Tom, konačno, taj koji će je odvesti pred oltar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA