≫ 

Jake poruke koje su Džoker i otac Čarlija Šina pre hapšenja poslali celom svetu

- Neka se naša zemlja probudi! - rekao je Šin u emotivnom govoru

  • 1
Hoakin Finiks Hapšenje u Vašingtonu, Foto: Profimedia

Hoakin Finiks (45) i Martin Šin uhapšeni su na protestu posvećenom klimatskim promenama, a pre nego što su im stavili lisice na ruke, celom svetu poslali su jake poruke.

Slavni "Džoker" i otac njegovog kolege pojavili su se i govorili na protestu na Kapitol hilu u Vašingtonu, koji je organizovala Džejn Fonda (82).

Kako navode strani mediji, okupljeni su odbili naređenje da se raziđu, a Hoakin je pozvao javnost da ne koriste mlečne i mesne proizvode, jer su "štetni za okolinu". Kako je rekao, ono što ne može da se izbegne je putovanje avionom.

- Borim se oko toga šta sve mogu da uradim. Ima stvari koje ne mogu da izbegnem. Ovde sam sinoć doleteo avionom. Ali jedna stvar koju mogu da promenim je da mogu da menjam svoje navike u ishrani, pa želim da apelujem na sve vas da mi se u tome pridružite - rekao je glavni lik iz ostvarenja "Džoker".

- Neka se naša zemlja probudi! - rekao je Šin u emotivnom govoru.

Protesti su počeli u oktobru prošle godine, a Fonda je na istima hapšena nekoliko puta. Pored njih, protestu su prisustvovale i poznate ličnosti poput Suzan Sarandon i Amber Valetu.

Hoakin Finiks Džejn Fonda i Hoakin Finiks, Foto: Profimedia

Pored Hoakina i Martina uhapšeno je još 147 ljudi, a terete se za remećenje javnog reda i mira.

Ovo je bila 14. nedelja protesta koji organizuje slavna Džejn Fonda, a ujedno i poslednja jer se glumica vraća u Los Anđeles.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    11. januar 2020 | 22:50

    Ne jedite sir posto krave zagadjuju okolinu🤣🤣🤣 Zamislite kakve budalastine. A fabrike nista,naftna postrojenja u Usa,zasto ne idu tamo da prave protest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA