≫ 

Opra Vinfri kriva za radikalnu odluku Harija i Megan?

Slavna voditeljka je dobra prijateljica sa Megan i njenom majkom

  • 2
Megan Markl, Princ Hari, Opra Vinfri Foto: Tanjug/AP, Guliver/Bryan Bedder/Getty Images for THR

Odluka koja je stigla od vojvotkinje i vojvode od Saseksa, Megan Markl (38) i Harija (35), da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti koje su do sada obavljali, šokirala je javnost u celom svetu.

Ovu radikalnu odluku par je saopštio čim se vratio iz Kanade, gde su proveli božićne i nogovodišnje praznike, a posebno zatečena vešću ostala je kraljica Elizabeta II sa svoje 93 godine.

Megan i Heri su sa sinom Arčijem koji ima svega osam meseci uživali prvo u Americi, a potom i u Kanadi, a počelo je da se priča kako je slavna voditeljka Opra Vinfri (65) kriva zbog njihove drastične odluke.

Opra Vinfri Opra Vinfri/Foto: Tanjug / AP

Opra je dobra prijateljica Megan i njene majke Dorije i bila je prva koja je pričala sa bračnim parom o odluci da se povuku kao stariji članovi kraljevske porodice i postanu finansijski nezavisni, navodi Daily Mail.

Spekuliše se kako je upravo Opra ta koja je ohrabrila Megan i Harija da rade ono što žele. Osim toga, sve se češće priča kako imaju probleme u braku, jer je samo nekoliko sati nakon što su izdali saopštenje o povlačenju, Megan viđena u šetnji Londonom, ali bez prstena. Mnogi komentarišu i kako je ovo zapravo Megan tražila od Harija, te da je ovo njegov "poslednji pokušaj da spasi brak".

Megan Markl i princ Hari Megan i Hari/Tanjug/AP

Kako god bilo, svi se pitaju šta se dogodilo, a Megan i Hari već danima su glavna tema u svetskim medijima.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimera

    12. januar 2020 | 06:35

    Ma neka rade sta hoce. Crci od gladi nece. Ako on to sve radi iz ljubavi lepo i onako nije imao neku ulogu u poridici. Opet i da je obican gradjanin nije smeo da dozvoli da na taj nacin se nekako odrekne porodice. Sa druge strane ova je,ako je radila sve proracunato,znala kako da odradi posao i dozivotno se obezbedi. Nece oni potomka ostaviti gladnog*. Znaci,imamo mi nasih briga. Srecno im bilo kako god.

  • Veštica

    12. januar 2020 | 16:14

    Nek se opra odrekne svoje porodice, a ne da nagovara druge da to urade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA