≫ 

Kardašijankina ćerka (7) u kaputu od 168.000 dinara

Isti takav kaput Penelop ima u roze boji

  • 5
Kortni Kardasijan

Foto: Instagram

Penelop Skotland Disik (7), ćerkica Kortni Kardašijan (40), nosi kaput u vrednosti od 1.600 dolara, odnosno oko 168.000 dinara.

Svetski mediji preneli su fotografiju Kardašijankine naslednice, s obzirom na to da se redovno bave time koliko novca slavne sestre daju na krpice za decu i koliko skupocene komade nose već od samog rođenja.

Malena Penelop vidi se u snimku koji je snimila njena tetka Kloi Kardašijan (35), a na sebi ima "Gucci" kaput od vune, sa kožnim dugmićima i rubom od svile.

Isti takav kaput Penelop ima u roze boji.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Penelop nosi skupocene komade, a neki od njih su zlatne "Gucci" cipele, torbica sa potpisom "Louis Vuitton"...

Kortni Kardasijan

Penelop u skupocenom kaputu, Foto: Instagram

Inače, Kortni je naviše posvećena deci zbog čega je imala nekoliko okršaja sa sestrom Kim Kardašijan (38) koja joj je često govorila da je lenja i da najmanje radi. Kim je ovo rekla nakon što je Kortni izgovorila kako bi bila srećna kada bi se rijaliti šou "Keeping Up With the Kardashians" završio.

- Trenutno sam srećna i zadovoljna svojim blagoslovima, ali definitivno ima trenutaka kad želim napustiti šou. Život je kratak i želiš biti srećan - rekla je Kortni.

Ona je još pre 3 godine želela da izađe iz rijalitija u kojem se snima svaki korak njene porodice, ali je i dalje tu.

VIDEO: Najmlađa Kardašijanka se pohvalila novim satom, cena - prava sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Of skroz

    12. januar 2020 | 11:13

    Normalna stvar obzirom na bogatstvo.Nenormalna stvar je nase dete markirano od glave do pete, a roditelji na minimalcu.Ne svi ali vecina da.

  • XXL

    12. januar 2020 | 10:54

    Zasto nebi bila u skupom kaputu???? Ima skoro milijardu, nece valjda u H&M za 9€ kaput kupiti. Gucci prodaje takve stvari ljudima koji imaju pare😜😜

  • Čiča

    12. januar 2020 | 11:31

    Baš toliko. I to u dinarima. Cccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA