Meredit Grej se oglasila nakon Aleksovog napuštanja serije posle 16 sezona

Nakon manje od 24 sata otkako je saopštio odluku, omiljena doktorka oglasila se na Tviteru

  • 2
Uvod u anatomiju Foto: Profimedia

Jedna od glavnih glumica čuvene serije "Uvod u anatomiju", Elen Pompeo (50), oglasila se nakon vesti koja je šokirala sve fanove ove serije - da Džastin Čejmbers (49) odlazi posle 15 godina i 16 sezona!

Džastin koji u seriji igra Aleksa Kareva i punih 15 godina je jedan od omiljenih likova, u petak je objavio da napušta seriju, što je potvrdio i ABC.

Manje od 24 sata kasnije, oglasila se na društvenoj mreži "Meredit Grej", očigledno veoma pogođena "Kareovim" odlaskom.

- Uvod u anatomiju doživeće dosad najveći gubitak - stajalo je u tvitu "Vanity Fair"-a, na šta se slavna glumica i nadovezala.

- Iskrenije reči nikada nisu bile izgovorene - napisala je na Tviteru i emotikonom puknutog srca rekla više nego dovoljno.

- Ne postoji pravo vreme da kažete zbogom seriji i karakteru koji je definisao toliki period vašeg života u proteklih 15 godina. Već neko vreme se nadam nekim drugačijim ulogama i izboru karijere. Sada, kada ću napuniti 50 i kada sam blagoslovljen što imam predivnu ženu koja me toliko podržava i petoro divne dece, sada je to vreme - izjavio je Čejmbers za "Deadline".

- Sada, kada odlazim iz "Uvoda u anatomiju", želim da se zahvalim ABC porodici, sjajnim glumcima i ostatku predivne ekipe, a naravno i da se zahvalim fanovima na neverovatnoj vožnji - dodao je.

Poslednja epizoda u kojoj je bio Aleks Karev emitovana je 14. novembra, nedelju dana pre finalne epizode, prenosi "Too Fab".

Uvod u anatomiju, Meredith Grey Ekipa serije "Uvod u anatomiju"/Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA