Slavna Bridžit Džouns uhvaćena bez trunke šminke: Smršala je i u 51. izgleda fenomenalno!

Holivudska glumica Rene Zelveger nedavno je osvojila svoj drugi Zlatni globus u 16 godina, ali svi su ponovno komentarisali njen izgled

  • 2
Rene Zelveger Rene Zelveger; Foto: Tanjug/AP

Šta god napravila ili osvojila, holivudska glumica Rene Zelveger (50) ne može nikako da utiša šuškanja o svom izgledu, jer sada izgleda bolje nego ikad.

Iako je briljirala u ulozi legendarne dive Džudi Garland u filmu "Džudi" za koji je nedavno nagrađena Zlatnim globusom, a uskoro bi mogla biti nagrađena i Oskarom, javnost najviše šuška upravo o njenoj liniji.

Iako je skinula 15 kilograma zbog kojih joj je prelepa plava haljina s dodele  Zlatnog globusa stajala kao salivena, njeno zategnuto lice i dalje je ono koje izaziva razne komentare.

Podsetimo, nakon što se probila početkom 2000-ih i postala jedna od najtraženijih glumica Holivuda, Rene je odlučila da više nikada neće da se ugoji za neku ulogu. Onda je krenula drastično da mršavi, a njene obline i okrugli obrazi po kojima je bila svuda poznata su se istopili.

Ne bi to bilo ni toliko strašno da se ne šuška da se Rene podvrgla nizu plastičnih operacija zbog kojih je njeno lice danas drugačije. Međutim, ona uprkos nagađanjima izgleda prelepo. Neki kažu, nikad lepše.

Glumica je bez šminke viđena samo dan nakon dodele Zlatnih globusa dok je ulazila u kliniku u kojoj se zadržala 2 sata iz nepoznatih razloga.

Rene Zelveger Rene Zelveger; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Iako je pokušala da se sakrije ispod kačketa, nije promakla paparacima.

Sinoć je ponovo zablistala na tepihu "Critics' Choice Awards" dodele nagrada, a njena figura i lice su ponovo izgledali besprekorno.

Rene Zelveger Rene Zelveger; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA