≫ 

"Ako uzmem piće, ili drogu, biću mrtva": Ispovest poznate manekenke o borbi sa zavišnoću

- Samo ako ostanem trezna imam šansu za opstanak - rekla je Amber Valeta

  • 2
Amber Valletta Amber Valeta/Foto: Profimedia

Poznata manekenka Amber Valeta (45), nekadašnje zaštitno lice kuće "Armani", otvorila je dušu za NET-A-PORTER, a u svojoj ispovesti pričala je o svojoj zavisnosti od alkohola i narkotika. Ova lepotica rekla je ponosno da je trezna već 25 godina.

- Ako uzmem (alkoholno) piće, ili drogu, biću mrtva. Upropastiću sve - rekla je Amber i dodala: "Samo ako ostanem trezna imam šansu za opstanak".

Kako je navela, prvi put se susrela sa drogom kada je imala samo 10 godina, a sa 18 godina je počela da konzumira kokain.

2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Amber Valeta Foto: Tanjug/AP

Amber Valeta je postala popularna devedesetih godina prošlog veka, a imala je odličan odnos sa koleginicama manekenkama Kejt Mos i Šalom Harlou.

- Borile bismo se jedna za drugu, plakale smo zajedno, podržavale smo se - pričala je Amber, koja navela da mrzi sadašnje doba selfija.

Amber Valeta Amber Valeta Foto: AP/Tanjug

- Selfiji mi deluju bolno neugodno. Želim da se stvari promene - to je sve što me sada zanima - navodi manekenka, koja je postala i aktivistkinja za zaštitu životne sredine. Nedavno je zajedno sa glumicom Džejn Fonda uhapšena na protestu u Vašingtonu.

- Ne mogu da sedim sa strane, moram i fizički sebe da stavim "na liniju". Izabrala sam da budem uhapšena - rekla je Amber, koja je navela da poželi da zaplače kad god pomisli na klimatske promene i budućnost planete zemlje.

Amber Valeta Amber Valeta/Foto: Instagram/ambervalletta

Video: Džej Lo zaplakala pred 25.000 fanova

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA