≫ 

Samo 2 nedelje nakon što je dobila ćerku, Kameron Dijaz u farmerkama izgleda još bolje nego ranije

Glumica je početkom januara obelodanila da je postala majka - u 48. godini

  • 12
Kameron Diaz

Kameron Dijaz/Foto: Profimedia

Holivdska zvezda Kameron Dijaz (47) na samom početku 2020. godine iznenadila je javnost objavom da je dobila ćerku Rediks sa suprugom, rokerom Bendžijem Madenom (40).

Mesecima se spekulisalo da glumica očekuje prinovu, ali je sve prošlo u tajnosti, jer ni ona ni njen suprug nisu želeli ništa da potvrde ni demantuju, sve do trenutka kada je Kameron početkom januara objavila da je postala majka.

Uz to je čestitala svima i Novu godinu, a sada, samo dve nedelje kasnije, izgleda bolje nego ikada.

Kameron Diaz

Kameron Dijaz, dve nedelje posle porođaja/Foto: Profimedia

Glumica je uslikana u džemperu i farmerkama dok je izlazila iz kuće prijatelja kod kojih je bila u poseti, a u ruci je nosila naočare, fasciklu i mobilni telefon. Iako je izgledala pomalo umorno i isrcpljeno, njena vitka linija je zadivljujuća, s obzirom na to da je uspela da je vrati za samo dve nedelje.

Podsetimo, nagađanja o porođaju i dalje traju jer glumica ništa ne otkriva, pa tako jedni smatraju da se Kameron porodila, dok drugi pretpostavljaju da je u pitanju surogat majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA