≫ 

Kardi Bi se usudila na ovu ludost: Na glavi fantomka, a haljina sva u lancima i ključevima

Ovaj put je kostimom otišla još korak dalje

  • 0
Kardi Bi, Cardi B "Ludi" stajling Kardi Bi/Printskrin: Instagram/iamcardib

Reperka Kardi Bi (27) je ponovo iznenadila svojom odevnom kombinacijom, ako je tako uopšte i možemo nazvati. Tačnije, u pitanju je kostim vrlo neobičan, budući da na sebi ima desetine ključeva.

Nakon dijamntskog providnog kostima, reperka je otišla korak dalje, a i u novoj kombinaciji ima fantomku na glavi. Čini se da joj je to postao neizostavni deo stajlinga, samo što su ovaj put fantomka i uska haljina iz jednog dela.

Zanimljivo je da je haljina sva u lancima i ključevima, a očigledno i sama prezadovoljna svojim stajlingom, Kardi je objavila i slike i video snimak na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
Loving @richardorlinski pieces ❤️ 🇫🇷A post shared by Cardib (@iamcardib) on

Modni detalj je i torbica identična kao haljina, crveni nokti kao kandže, a u opisu videa je napisala kako ne postoje reči kojima bi opisala ovo putovanje u Pariz - dobra hrana, moda, smeh i strast.

 
 
 
View this post on Instagram
Word that describe this Paris trip.Good food, fashion ,laughs and passion .Fit @marineserre_officialA post shared by Cardib (@iamcardib) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA