≫ 

"Bio sam toliko "naduvan"...": Al Paćino ispričao hit priču sa dodele Oskara iz davne 1975. godine

Slavni glumac je otvorio dušu u razgovoru sa voditeljem Džimijem Kimelom

  • 0
Al Paćino

Al Paćino Foto: Tanjug/AP

Legendarni Al Paćino nedavno je zaradio devetu nominaciju za nagradu Oskar, i to za Netfliksov film "The Irishman", u kojem zajedno glumi sa Robertom De Nirom, Harvijem Kajtelom, Džoom Pešijem i drugim zvezdama.

Slavni glumac gostovao je u emisiji voditelja Džimija Kimela, gde je pričao o svojoj bogatoj karijeri. On se prisetio kada je davne 1975. godine prisustvovao dodeli Oskara, gde je, kako kaže, bio toliko "naduvan", da je kolega Džef  Bridžis morao da mu objašnjava šta se događaja na ceremoniji.

- Otišao sam (na dodelu Oskara) sa drugom. Uzeo sam neke stvari, nisam kompletno bio svoj - rekao je Paćino i nastavio:

Al Paćino

Al Paćino i voditelj Džimi Kimel Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

- Sedeo sam i uživao u šouu. Okrenuo sam se ka Džefu Bridžisu, koji je isto bio nominovan za Oskara, rekao sam mu "zdravo". Nisam ga poznavao, ali sam znao da je Džef Bridžis. On mi je rekao: "Da? Zdravo. Ok". Pomislio sam: "Nikada nije pogledao moje filmove" - rekao je Paćino i dodao:

- Ali sam mu rekao: "Mislim da neće stići do kategorije za najboljeg glumca. Prošlo je sat vremena i nisu stigli do te kategorije". On me je tako pogledao, da to nikad neću zaboraviti, i rekao: "Odakle dolaziš, ko si ti?" - rekao je Al, i naveo da mu je Bridžis rekao da će do kategorije za najboljeg glumca stići za tri sata.

Celu priču Ala Paćina o Oskaru možete čuti od 6:28 minuta snimka:

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA