≫ 

Džej Lo prošetala dijamante od 9.000.000 dolara!

Latino diva se u nedelju veče pojavila na SAG dodeli nagrada sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom

  • 0

Dženifer Lopez (50) je bila nominovana za izvanredan performans u filmu "Prevarantkinje s Vol Strita".

Ona se u nedelju veče. 19. januara, pojavila na SAG dodeli nagrada sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom (44) u Los Anđelesu, ali se kući, ipak, vratila praznih ruku, pošto je nagrada pripala drugoj glumici Lauri Dern za film "Marriage Story".

Međutim, Džej Lo je u nečemu sve glumice ostavila iza sebe, a to je cena nakita koji je ponela. Reč je o komadima iz čuvene kuće "Harry Winston", a svetsi mediji prenose da ogrlica, minđuše, narukvica i dijamantski prsten koštaju neverovatnih 9 miliona dolara!

Ona je pozirala u crnoj haljini koja je imala satenske detalje, šlep, kao i mašnu na leđima. Kosu je pokupila u punđu, do lica je ostavila dva pramena kose, a šminka je bila neutralna.

Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Tanjug/AP

U ruci je nosila crnu tašnicu sa šljokicama, a njena jača polovina, Aleks Rodrigez, nosio je teget plišani sako, crne pantalone i cipele, belu košulju i crnu leptir mašnu.

Dženifer Lopez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez; Foto: Tanjug/AP

Kada je 11. decembra saznala da da je nominovana za SAG nagradu, Dženifer je postavila video na svoj Instagram, u kojem je uzbuđeno izgovorila:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

- Zadržavam suze... Toliko mi je drago što su kolege glumci prepoznali moj rad. Hvala puno SAG-i za nominaciju. To mi zaista mnogo znači. Nikad ne odustajte! - rekla je tada.

Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Tanjug/AP

Laura Dern koja je Lopezovoj "maznula" nagradu mogla bi, kako stvari stoje, da osvoji i Oskara čija je dodela u februaru 2020.

Dženifer za ulogu striptizete Ramone u filmu "Prevarantkinje s Vol Strita" nije nominovana za Oskara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA