≫ 

Bradavice Džen Aniston, nakit od 9 miliona, napucana leđa: Slavne žene nikad bolje nisu izgledale

U nedelju uveče se održala SAG dodela nagrada u Los Anđelesu, a sve dame su bile besprekorno obučene za crveni tepih. Izdvojili smo favorite

  • 5
26th annual Screen Actors Guild Awards Foto: Tanjug/AP

Sinoćna dodela SAG nagrada prošla je u znaku smeha, suza, emotivnih govora, gubitnika godine, besprekornih stajlinga, ali na prvom mestu istorijskog susreta Dženifer Aniston i Breda Pita.

Slavne dame bile su savršeno skockane, a u nastavku pogledajte one koje smo izdvojili kao ubedljivo najlepše odevene.

Ketrin Zita Džons (50) se na SAG dodelu nagrada pojavila sa svojim suprugom Majkl Daglasom (75), a izgledala je besprekorno. 

Ketrin Zeta Džons, Majkl Daglas Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas; Foto: Tanjug/AP

Ketrin je obukla srebrnu haljinu sa šljokicama i srebrne sandale. Kosa joj je bila podignuta u rep i uvijena na blage talase, a od nakita je nosila dijamantske minđuše i prsten na ruci.

Otvoren dekolte i šlic su nagovestili njen seksepil, a iako ona ove godine puni 51 godinu, izgledala je savršeno. Taman lak na noktima na nogama se slagao uz boju kose, a srebrna boja je dominirala u svemu ostalom. Njen suprug je kao i uvek bio perfektno obučen!

Ketrin Zeta Džons, Majkl Daglas Ketrin Zita Džons; Foto: Tanjug/AP

Rene Zelveger (50) u poslednje vreme oduševljava izgledom, ali i stajlingom.

Video: One su došle u društvu svojih jačih polovina: Ne zna se ko je bolje bio obučen i više blistao

Na poslednja 3 crvena tepiha se obukla besprekorno, a svaki put je nagovestila svoju novu, fit figuru. Ovog puta obukla je satensku, teget haljinu i salonke u istoj boji. Blaga šminka i rep sa puštenim pramenovima kose, bez previše aksesoara dali su joj iskonski izgled holivudske zvezde.

Rene Zelveger Rene Zelveger; Foto: Tanjug/AP

Riz Viterspun (43) je izgledala veoma ženstveno u crnoj haljini sa šljokicama na jedno rame, s potpisom "Celine". Nosila je crno-srebrne otvorene sandale i diskretan nakit. Kosu je začešljala na stranu, a na licu je imala crveni karmin.

Riz Viterspun Riz Viterspun; Foto: Tanjug/AP

Dženifer Garner (47) oduševljava sve svojom prirodnom lepotom, a ovog puta prisutne je očarala u širokoj, "balskoj", crvenoj haljini, sa tankim bretelama.

Manje dijamantske minđuše i narukvica bile su joj dovoljne da upotpuni izgled, kao i širok osmeh koji nije skidala sa lica.

Dženifer Garner Dženifer Garner; Foto: Tanjug/AP

Skarlet Johanson (35) je bila zvezda večeri što se tiče odevne kombinacije. Lepa Skarlet je obukla usku, tirkizno-plavu, "sirena" haljinu, koja je istakla sve njene obline. Dubok dekolte je privukao dosta pažnje, a ona je zračila seksepilom i izgledala je zaista prelepo.

Na usnama je imala crveni karmin, a na očima sivu senku koja joj je još više istakla svetle "mačkaste" oči. Kosu je podigla u punđu, a viseće minđuše i narukvica su upotpunili look.

Skarlet Johanson Skarlet Johanson; Foto: Tanjug/AP

Kejt Bekinsejl (46) je izgledala kao prava holivudska diva u zlatnom kombinezonu. Sa njenog dubokog dekoltea niko nije mogao da skine pogled, a Kejt izgleda kao da je vreme za nju stalo.

Kosu je uvila u blage lokne i prebacila na stranu. Na rukama je imala taman lak i zlatno prstenje.

Kejt Bekinsejl Kejt Bekinsejl; Foto: Tanjug/AP

Latino zvezda Dženifer Lopez (50) je pozirala u crnoj haljini koja je imala satenske detalje, šlep, kao i mašnu na leđima. Kosu je pokupila u punđu, do lica je ostavila dva pramena kose, a šminka je bila neutralna.

Džej Lo je u nečemu sve glumice ostavila iza sebe, a to je cena nakita koji je ponela.

Reč je o komadima iz čuvene kuće "Harry Winston", a svetski mediji prenose da ogrlica, minđuše, narukvica i dijamantski prsten koštaju neverovatnih 9 miliona dolara!

Video: Džej Lo prošetala dijamante od 9.000.000 dolara!

Haljina je bila s potpisom "Georges Hobeika", a na nogama je imala "Casadei" sandale.

Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Tanjug/AP

Na fotografijama se jasno vidi da je latino diva u treningu jer joj se na leđima ocrtava baš svaki mišić.

Dženifer Lopez Sati treninga se jasno vide na telu Džej Lo, Foto: Tanjug/AP

Dženifer Aniston (50) odavno nije bolje izgledala.

Glumica je malo toga je prepustila mašti u svilenoj haljini koju potpisuje Dior, a dizajnirao ju je Džon Galijano. Bradavice su se videle toliko da apsolutno nikome nisu promakle, ali su na njen imidž bez brushaltera već svi navikli, s obzirom na to da ona, jednostavno, ne podnosi da ga nosi.

Dženifer Aniston Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP
Dženifer Aniston Savršena Dženifer, Foto: Tanjug/AP

Šarliz Teron je izdominirala u srebrno-crnoj kreaciji sa šlicem. Obula je crne visoke sandale na platformu, a kosu je vezala u punđu. Diskretna šminka i nakit su joj savršeno stajali. Duž razdeljka na glavi nosila je perle, a na suknji je imala diskretan kaiš.

Charlize Theron, Šarliz Teron Šarliz Teron; Foto: Tanjug/AP

Koja odevna kombinacija se vama najviše dopada?

Video: Dame od stila: Dženifer Aniston, Nikol Kidman, Elizabet Mos prošetale predivne kreacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    20. januar 2020 | 18:14

    Sta vi ovde bidite dobro ja ne znam. Ova aniston nikakva,sa ovim ruznim osmehom,bolje da se ne smeje. Ova Ketrin Zita Dzons,udala se za ovog dedu,100 godina ima,ona bila bombica. Dzej Lo ima dobru guzu,plasticnu verovatno,mala,nabijena,ne izlazi iz teretane.. sve je ovo jedno veliko nista

  • Maria

    20. januar 2020 | 21:08

    Scarlet

  • Dra

    20. januar 2020 | 17:40

    Bezveze..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA