≫ 

Bivši joj je uništio Dan zaljubljenih, a onda joj je jedna rečenica promenila život

Opra Vinfri je žena koja inspiriše ljude širom sveta i vraća im osmeh na lice, ipak nju život nikako nije mazio, a ona se samo potrudila da sve što joj se dešavalo shvati kao životnu pouku

  • 1
Opra Vinfri Printskrin: Youtube/O, The Oprah Magazine

Svi vole Opru Vinfri (65) i teško je zamisliti bilo koga ko ne želi da se nađe u njenom društvu. Ipak, kako je nedavno priznala slavna voditeljka, Dan zaljubljenih joj je zauvek promenio bivši dečko.

U kolumni “"Ono što sasvim sigurno znam”", Opra je govorila o svojoj romansi sa Stedmanom Grejamom, dugoj čak 34 godine. Oni uživaju u ljubavi i sreći, ali to ne znači i da slave 14. februar.

A zbog čega je to tako?

Kada je odgovarala na anonimno pitanje jedne svoje obožavateljke koja je želela da njen dečko isplanira kako će provesti Dan zaljubljenih, a ne da sav posao prepusti njoj, Opra je ispričala svoju priču.

- Mnogo ljudi daje veliki značaj tom datumu, ja ne. Ne dajem mu značaja otkad sam se, kao mlada, takmičila za "Crnu Mis Amerike" – priznaje Opra.

Opra Vinfri Opra u emisiji odgovara na pitanja, Printskrin: Youtube/O, The Oprah Magazine

Zahvaljujući jednom ravnodušnom bivšem dečku, Opra sada ima priliku da sa svima nama podeli jednu od najvažnijih lekcija koje je naučila u životu.

- Mnoge devojke koje su se takmičile sa mnom su tada dobijale poklone i cveće od svojih momaka. Moj tadašnji dečko, Baba (da, to mu je pravo ime), nije mi poklonio ništa. Požalila sam se drugoj takmičarki i ona mi je rekla: "Draga, kada muškarac posadi cveće u tvoje misli, ne treba ti cveće i u vazi!" - objašnjava Opra.

Očigledno, njena veza sa Babom nije funkcionisala, ali je to dovelo do njene druge, mnogo veće sreće sa sadašnjim partnerom. Bez obzira na to što je u početku bila prilično oprezna, čak i u prijateljskim odnosima, konačno je našla pravu osobu u Stedmanu.

Oprah Winfrey and  Stedman Graham Opra i njen višedecenijski partner Stedman, Foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ/AFP/Profimedia

Za nju uopšte nije važno to da li će se njen partner setiti da treba da proslave Dan zaljubljenih i savetuje svima da nađu muškarca koji će posaditi cveće u njihove misli i tada će svakog dana biti Dan zaljubljenih.

- To je samo običan dan i ne znači ništa ukoliko se ne osećate zaljubljeno svim ostalim danima - kazala je voditeljka.

Ne mora vam svaki dan biti kao Dan zaljubljenih, ali morate se osećati sigurno i voljeno u svojoj vezi, suština je saveta koji je dala slavna Opra.

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    20. januar 2020 | 15:05

    Stotine miliona, a ni kuceta ni maceta. Dzaba para kada nema ko da nasledi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA