≫ 

Dženifer nakon dodira s Bredom svukla haljinu i objavila vrelu sliku: Svi veruju da ju je on skinuo

Svet ne prestaje da bruji o susretu Dženifer Aniston i Breda Pita na SAG-a dodeli nagrada, a ona je na Instagramu objavila nešto što će mnoge zaintrigirati

  • 2
Dženifer Aniston, Bred Pit Foto: Guliver/Emma McIntyre/Getty Images for Turner

U nedelju, 19. januara, održana je dodela SAG nagrada, a sve uručene statue i sve zvanice ostale su u senci prisnog susreta bivših supružnika Breda Pita (56) i Dženifer Aniston (50) i zagrljaja na koji se čekalo 15 godina.

Nakon dodele, Dženifer je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a ono što je napisala u opisu slike dalo je mnogima znak da posumnjaju da su se bivši supružnici zaista pomirili i da su ponovo par.

Naime, vatru je potpalila kada je na Instagramu objavila fotografiju prekrasne Diorove haljine, štikli i osvojene nagrade na rubu kade u raskošnom apartmanu nakon dodele, a Bredovu izreku koju on stalno izgovara je ponovo upotrebila u opisu fotografije.

To je bilo sasvim dovoljno da fanovi protumače da je to "poruka između redova" i da su se zaista opet zajedno, a fotografiju pogledajte u objavi ispod, kao drugu u nizu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

- Ne izgužvati haljinu je teže nego što izgleda. Negde između ove dve fotografije moje "kolege vršnjaci" su mi dali poklon koji ću negovati i noć koju nikada neću zaboraviti. Hvala SAG-i, "The morning show" i našoj neverovatnoj ekipi. Sutra se vraćamo na posao! - poručila je, a poslednja rečenica je rečenica koju Pit vrlo često izgovara.

"Nadam se da ju je Bred skinuo", "Da li te je Bred svukao?", "Sigurno ste zajedno", komentari su koji se ponavljaju, ali se 50-godišnja glumica nije dalje izjašnjavala.

Z a vreme dodele nagrada Bred je uhvaćen kako zanosno gleda u svoju bivšu dok je uzimala nagradu, a kada se pojavila na sceni on je izgovorio "oh,wow".

 

Podsetimo, Dženifer i Bred su se razveli 2005. godine nakon njegove ljubavne afere s Anđelinom Džoli, koja mu je zatim postala supruga i s kojom ima šestoro dece. Za razliku od Anđeline, Dženifer je s Bredom ostala u prijateljskim odnosima, ali deo javnosti i dalje želi da se pomire.

Inače, na dodeli SAG nagrada zvezda serije "Prijatelji" osvojila je nagradu za najbolju glumicu za ulogu u drami "The morning show", nakon što su za nju glasali "glumci vršnjaci", uključujući i Bred Pit.

Bred je takođe odneo statuu, za ulogu u ostvarenju "Bilo jednom u Holivudu".

VIDEO: Kako je "istorijski dodir" Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA