≫ 

Ksenija, ginekolog iz Rusije, izabranja za Mrs. Universe 2020. godine

Ona je postala vlasnica titule "Mrs. Universe Classic 2020 “, u kojoj su učestvovale žene starije od 40 godina

  • 7
Mis Ksenija

Foto: Instagram/verbksenia

Ginekolog Ksenija Verbitskaja (43) iz Sankt Peterburga je postala pobednica takmičenja "Mrs. Universe 2020“ održanog u Bugarskoj.

Majka četvoro dece je proglašena je najboljom od 36 učesnica. Jedna od pacijentkinja ju je prijavila da se bori za titulu najlepše udate žene. Ksenija sada obećava da neće prestati sa radom, uprkos pobedi.

Ona je postala vlasnica titule "Mrs. Universe Classic 2020 “, u kojoj su učestvovale žene starije od 40 godina. Na takmičenju koje je održano 21. januara u glavnom gradu Bugarske pobedila je 36 konkurentkinja.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ksenia (@verbksenia) on

 

Pre nekoliko godina jedna pacijentkinja je savetovala da učestvuje u takmičenju lepote, ali u tom trenutku ona nije mogla da se takmiči jer je bila trudna sa četvrtim detetom.

U finalu takmičenja, Ksenija je pobedila stupajući na pozornicu u crveno-beloj haljini, a izvela je špansku pesmu „Besame Mucho“ u takmičenju talenta.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ksenia (@verbksenia) on

 

- Emocije su me preplavile! Zahvaljujem svim dragim osobama. Osećam vašu ljubav i podršku! Hvala vam! - zahvalila je Ksenija na Instagramu svima koji su je podržali.

Takmičenje za Miss Universe održava se od 2007. godine. Prvi put se održalo baš u Bugarskoj - u organizaciji Mrs. Universe LTD. Na ovom takmičenju mogu da učestvuju žene iz svih zemalja sveta - udate, razvedene ili udovice - u dobi od 18 do 55 godina.

Video: Jedna od najlepših Srpkinja u provokativnoj Bonatti kolekciji donjeg veša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antusa

    23. januar 2020 | 06:58

    Ne lici na Ruskinju

  • Dzonii

    23. januar 2020 | 08:56

    Eee to je razlika izmedju Rusije i nasih zemalja. Kao sto je Putin rekao u jednom intervjuu: " Svi koji zivebu Rusiji su Rusi. Bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost." I samo tako mozes sacuvati multietnicku izmesanost naroda u tako velikoj zemlji. Ako kazes da su Rusi samo pravoslavci plave kose i plavih ociju, dovodis zemlju u problem. Bravooo...

  • Zvele

    23. januar 2020 | 08:29

    Ona veze nema sa Ruskinjama .Ruskinje su plave žene ova je neka Gruzijka , Azerbejdžanka ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA