≫ 

Sa 6 godina je postala žrtva seksualnog zlostavljanja: Onda je počela da se "ubija alkoholom"

Džesika Simpson izdaje autobiografiju i prvi put je progovorila o zlostavljanju, alkoholizmu i depresiji

  • 4

Glumica, pevačica, ali i modna dizajnerka Džesika Simpson (39) uoči izlaska svoje autobiografije "Open Book" otkrila je potresne detalje iz svog života. Prvi put progovorila je o seksualnom zlostavljanju u detinjstvu, a dotakla se i depresije i problema s alkoholom i tabletama.

- Ubijala sam se alkoholom i tabletama - napisala je Džesika koja je u novembru 2017. popila poslednju čašu žestokog pića. Od tada je, tvrdi, trezna.

- Odreći se alkohola bilo je lako. Bila sam besna na "njega" i ta boca mi je omogućavala da ostanem prazna i bezosećajna - objasnila je Simpson koja je godinama bila na vrhu lista najseksi žena.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

Najteži deo je, priznaje, bila terapija.

Kako je vreme prolazilo sve više je radila na sebi. I baš taj rad joj je dopustio da ponovno oseti sve traume koje je davno negde potisnula.

- Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Delila sam krevet s ćerkom porodičnog prijatelja. Sve je počelo češkanjem mojih leđa, a zatim bi se dogodilo nešto što je bilo jako neprijatno - otkrila je Džesika i dodala kako je smatrala da je ona kriva za zlostavljanje.

- Htela sam reći roditeljima. Bila sam žrtva, ali sam se osećala krivom - priznala je.

Džesika Simpson, Jessica Simpson

Džesika Simpson nekada, Foto: Profimedia/Everett

Nekoliko godina nakon, Džesika je s roditeljima otišla na putovanje. U jednom trenutku majka je udarila oca po ramenu i viknula: "Rekla sam ti da se nešto desilo".

- Tata je samo nastavio da gleda u put i nije ništa rekao. Nikada više nismo otišli kod oca i majke moje prijateljice. Takođe, nikada više s roditeljima nisam pričala o tome - priznala je Simpson.

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

VIDEO: Svi su zaboravili da je tata prevario mamu: Tviter i Holivud eksplodirali zbog Breda i Dženifer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    23. januar 2020 | 10:56

    Kako to da su sve poznate glumice, pevacice, voditeljke... bile "zlostavljane" i da su potom postale multimilionerke?? Sada je u USA trend da objavis da si zlostavljan(a) kako bi sto vise dobili na publicitetu. Ni jedna od njih nije pricala o tome 30-40 godina, i kada se neko vreme nista ne pise o njima onda izlaze knjige o zlostavljanju. Kakva nakaradna i bolesna nacija.

  • Gry

    23. januar 2020 | 14:35

    Ha-Ha-Ha... ja nisam bio seksualno zlostavljan ali se ubijam alkoholom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA