≫ 

Potresena Tejlor Svift otkrila da joj majka boluje od opake bolesti: "Ona je moja zvezda vodilja..."

Netflix će ove nedelje objaviti dokumentarac o životu Tejlor Svift u kom će pevačica otkriti puno više detalja o privatnom i poslovnom životu

  • 1
Tejlor Svift sa mamom Printskrin: Youtube

Popularna američka pevačica Tejlor Svift (30) je otkrila da je njenoj majci dijagnostikovan tumor na mozgu u vreme dok se bori s rakom dojke. Kaže kako su tumor otkrili dok je 62-godišnja Andrea Svift bila na hemoterapiji.

- Lečila se hemoterapijom, a to je samo po sebi veoma teško. Dok je bila na lečenju, otkrili su joj i tumor na mozgu - rekla je Tejlor za strane medije.

Pevačica je u novom intervjuu ispričala sve probleme kroz koje prolazi njena porodica, uprkos činjenici što je porodica Svift do sada sve držala u tajnosti. Tejlor kaže kako je tumor na mozgu novi oblik bolesti na čije simptome se niko u njenoj porodici nije navikao i da im je jako teško.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Svetsku turneju je skratila za nekoliko datuma kako bi što više vremena mogla da provede s majkom. Ističe da ne zna šta će se dogoditi i ne zna kako će organizam njene majke reagovati na novo lečenje.

- Svi mi volimo svoje majke, a moja majka je meni zaista zvezda vodilja. O svemu pričam s njom i tražim nen savet. Velika je stvar što uopšte pričam s vama o njenoj bolesti - rekla je Svift. Pevačica je na poslednjem albumu "The Lover" uvrstila pesmu "Soon You'll Get Better" koju je posvetila majci.

Netflix će ove nedelje objaviti dokumentarac o životu Tejlor Svift u kojem će pevačica otkriti puno više detalja o privatnom i poslovnom životu.

Video: I Amerika ima svoju Nadeždu Biljić: Pijana Tejlor se opustila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лана

    28. mart 2020 | 15:12

    Документарац је био одличан. Јако ми је жао њене маме:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA