≫ 

Kim pristala da je sestra šminka svojim proizvodima, pa usred videa rekla: "To je jeftino s*anje!"

Kim Kardašijan je u videu na Jutjubu pokazala ljubomoru i šminku svoje sestre nazvala "jeftinim s*anjem"

  • 0
Kim Kardašijan, Kajli Džener

Printskrin: Youtube/Kylie Jenner

Kim Kardašijan (39) je pokazala dozu ljubomore na uspeh mlađe sestre Kajli Džener (22) koju je zvanično najmlađa milijarderka na svetu, a sve zahvaljujući pokretanju kozmetičke linije pod svojih imenom.

Sestre Kardšijan više ne mogu da sakriju koliko su im bitni zasebni poslovni uspesi, pa se između njih redovnodesi "bockanje". Stvar je na videlo izašla i prilikom snimanja Jutjub videa u kom Kajli šminka svoju sestru Kim koja se odazvala na njen poziv, pa su celu video priču iskoristile kako bi promovisale neke od svojih mejkap proizvoda.

Tako je Kajli prilikom stavljanja senke na oči htela da stavi sprej za učvršćivanje šminke pod svojim imenom, ali je trebalo nekoliko pokušaja kako bi bočica proradila. U tom trenutku Kim nije uspela da se suzdrži pa je proizvode svoje sestre nazvala "jeftinim s*anjem".

Kim Kardašijan, Kajli Džener

Kim Kardašijan i Kajli Džener, Printskrin: Youtube/Kylie Jenner

Tokom videa je bilo još zlobnih komentara. Kim je bila oduševljena ružem za usne koji je na nju stavila Kajli, a onda je rekla:

- Ovo ću da ponesem kući kako bih ga iskopirala za svoju KKW liniju - rekla je Kim.

Pred sam kraj videa priznala je da žudi za popularnošću koju na Instagramu ima njena sestra Kajli, koju prati 158 miliona pratioca iz celog sveta, dok je kod Kim broj manji za 1000 pratilaca.

Inače, "Kylie Cosmetics" postao je veoma popularan u svetu pa se svi proizvodi prodaju brzinom munje, a posebno se hvale ruževi i olovke za usta s kojima je mlada rijaliti zvezda i krenula u biznis. Nekoliko godina kasnije, svoju kozmetičku liniju pokrenula je i Kim Kardašijan pod nazivom KKW, a čije je proizvode Kajli rado koristila u videu.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA