Težak period za Kloi Kardašijan: Hipnozom pokušava da se reši anksioznosti i nezadovoljstva

Bogata, lepa poznata... Ali, to nije dovoljno

  • 3
kloi Foto: Printskrin/Instagram/KhloeKardashian

Kako bi smanjila anksioznost koju oseća zbog svog fizičkog izgleda, Kloi Kardašijan (35) je počela da odlazi na hipnoterapiju.

Pre mesec dana rijaliti zvezdu su optužili da koristi razne filtere, kako bi izmenila izgled svog lica na društvenim mrežama, a Kloi se veoma teško nosi sa hejterima koji prate svaki njen korak i osuđuju je.

- Probala je razne terapije, ali hipnoterapija je jedina koja joj pomaže. Uz pomoć nje pokušava da nauči da na svet gleda pozitivno, bez obzira na sve - prenosi Mirror.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Izvori bliski porodici Kardašijan tvrde da je Kloi konstantno pod stresom, misli da nije dovoljno dobra i oseća se anksiozno.

Oni smatraju da je odabrala ovu terapiju u pravo vreme i nadaju se da će ona uskoro imati efekta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kloino samopouzdanje se poljuljalo kad je njen verenik i otac njihovog deteta Tristan Tompson prevario sa porodičnom prijateljicom, Džordan Vuds.

Kardašijani su izbacili Džordan iz svog unutrašnjeg kruga prijatelja, ali je Kloi je ostala u dobrim odnosima sa svojim bivšim zbog zajedničke ćerke Tru Tompson.

Inače, kako prenose sajtovi koji pišu o hipnoterapiji, najčešći motivi za odlazak na istu su rešavanje strahova, fobija, kompleksa, problema, nezadovoljstvo ili zantiželja.

VIDEO: Najmlađa Kardašijanka se pohvalila novim satom, cena - prava sitnica

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Harambasa Luka

    24. januar 2020 | 11:01

    Sto ti je zivot najmladja milijarderka a nezadovljna, Njegos rece: niko srecan niko zadovoljan niko miran a niko spokojan.

  • Korona

    24. januar 2020 | 12:58

    Dovedite je u srbiju na lečenje od alkohola imamo mi ustanovu za to, zove se SPECIJALISTIČKA BOLNICA GORNJA TOPONICA. Šta nas bre zabole za prebogatu gusku koja od dosade kulira uz litre viskija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA