≫ 

"Megan nije tretirana kako treba!" Izjave slavnih voditeljki uzdrmale kraljevsku porodicu

Najpoznatija američka voditeljka stala je na stranu princa Harija i Megan Markl

  • 4
Megan Markl, Princ Hari, Opra Vinfri Printskrin: Youtube/O, The Oprah Magazine, Tanjug/AP

Dok je voditeljka Opra Vinfri (65) šetala Njujorkom u utorak uveče sa svojom najboljom prijateljicom Gejl King (65), strani mediji su ih zaustavili i pitali šta misle o skandalu Megan Markl (38) i princa Harija (35).

- Podržavam ih hiljadu posto. Znate zašto? Verujem da kad razmišljaš toliko dugo o tome kao što su oni, a čak je i kraljica Elizabeta u svojoj izjavi rekla da se sve ovo odvijalo mesecima. I Hari je rekao pre neki dan da je morao ovako da odluči kako bi u miru stvorio budućnost sa svojom novom porodicom, potrebno je puno snage da se donese takva odluka i napuste svi koje znaš ceo svoj život i da kažeš da "biraš svoj novi život ili nešto što je najistinitija vizija sebe" - ispričala je Opra.

Voditeljka ističe da niko ne bi trebalo da osuđuje odluku Megan i Harija.

Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry Megan Markl i princ Hari; Foto: Tanjug/AP

- Uradio je ono što je morao za svoju porodicu. Mislim da niko nema pravo da kaže bilo šta. Kad osoba razmišlja koja je najbolja odluka koju može doneti za svoju porodicu, a onda to i uradi, niko od nas nema pravo da komentariše - zaključuje Opra.

I voditeljka Gejl King (65) se uključila u komentarisanje ove situacije.

- Nisu oni iznenada doneli ovu odluku. Puno su razgovarali o tome. Smatram da nije u redu reći da je kraljica "slepa". Čak je i kraljica rekla da su se razgovori vezani za to odvijali mesecima - rekla je Gejl i dodala da Megan nije tretirana na dobar način.

- Mislim da je slatka, nežna, draga... Neverovatno je darežljiva s vremenom i duhom i smatram da bi ljudi trebalo više da je upoznaju i čuju - rekla je Gejl.

Video: Da li će Vojvodstvo od Saseksa da obori sve krunisane glave Evrope?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. januar 2020 | 14:08

    Pa valjda imaju pravo da zive kako hoce.

  • Sara

    26. januar 2020 | 11:09

    Kao da je to u sustini znacajno, on je sesti u redu za krunu, ona se nije uklapala u nacin zivota kraljevske porodice, uvek je izgledala kao levo smetalo, realno, previse znacaja se pridaje jednoj nevaznoj prici! Ako prestanu da primaju lovu iz budzeta, svaka cast a sve dok glume ,,mi smo otisli" fazon a finansiraju zivot sa ledja naroda, smesno i licemerno!

  • Pedja

    24. januar 2020 | 21:17

    Opra kaže .... SRBI kažu da kraljica ništa ne kaže ... niti bilo šta odlučuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA