≫ 

Pop zvezda leti u ekonomskoj klasi: Hvale je, ali i ismevaju...

Uslikana je u ekonomskoj klasi u avionu, zbog čega je izazvala različite reakcije fanova

  • 5
Lana Del Rej Lana Del Rej/Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Lana Del Rej (34) je bila 2012. godine na vrhuncu karijere s albumom "Born to die", a imala je i upečatljiv retro stil.

Njene balade osvajale su svet, a vlasnica hitova "Blue Jeans", "Summertime Sadness", "West Coast", "Video Games", "National Anthem" i "Born to die" delovala je u svom nastupu nedodirljivo.

Osam godina kasnije neke stvari su se ipak promenile. Lana se posljednjih godina nakon nekoliko uspešnih studijskih albuma pomalo pritajila, a dani kad su joj mnogi zamerali i prigovarali da se ponaša kao prevelika diva, čine se kao davna prošlost.

Tako Lana u 2020. leti ekonomskom klasom, za razliku od većine muzičkih zvezda, koje za svoje ture koriste privatne avione ili barem prvu klasu, nešto većeg komfora i privatnosti.

Iako se Lana pomalo promenila poslednjih godina, naravno da ovakav potez nije mogao da prođe nezapaženo.

Mišljenja fanova su podeljena oko njenog poteza da putuje s običnim "smrtnicima". Većina je podržava i naglašava da je njihova omiljena pevačica pokazala da nije nikakva umišljena diva i da misli na planetu i okolinu. Ipak, nekima nije najbolje legao ni ovaj Lanin potez.

- Novac je himna uspeha - glasi sarkastičan komentar jedne od korisnica Tvitera koje su želele da ismeju pevačicu zbog štednje, dok s druge strane u svojim pesmama peva o životu na visokoj nozi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    25. januar 2020 | 08:07

    Normalna devojka, neiskompleksirana!! Sve pohvale za potez!

  • Dr. za rock and roll

    25. januar 2020 | 07:21

    Prelepa je

  • Milos

    25. januar 2020 | 13:13

    Tako su nasi sprdali Jelenu Karleusu kad se vozila u ekonomskoj. Polu svet se sprda, i to uglavnom oni koji nisu ni prisli avionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA