Predviđali su mu Dikaprijevu slavu, a on je samo nestao... Posle 9 godina vraća se na ekrane

2001. godine mediji su predviđali da je on novi Leonardo Dikaprio ili Met Dejmon, ali se povukao

  • 4
Džoš Hartnet

Džoš Hartnet; Foto: AP/Tanjug

Džoš Hartnet (41) je nekada bio simpatija svih žena, osvajao je brojne lepotice, glumio u popularnim filmovima, a onda je nestao iz očiju javnosti. Žene su obožavale njegovo dečačko lice, kosu, pogled, bilo da je glumio u američkim komedijama ili u ozbiljnijim filmovima kao što su na primer "Pearl Harbour", koji ga je vinuo u zvezdanu orbitu, ili "Pad crnog jastreba".

Bilo je to pre 15-ak godina i iako se činilo kako je tog lepotana Holivud pomalo zaboravio, sada će se sve promeniti. Džoš trenutno snima akcioni film Gaja Ričija "Cash Truck" s Džejsonom Stejtamom i Post Maloneom, a sve je bučniji i oko svog filma "Inherit The Viper", kojem je tema zavisnost o lekovima.

Naime, Džoš danas radi na manjim filmovima, piše scenarije, radi i s manje poznatim rediteljima, producira, režira. U intervjuu za "Vice" ispričao je o tome kako ga Holivud zapravo nije zaboravio, već se on sam povukao jer se zasitio takvog načina života.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Josh Hartnett (@joshhartnettofficial) on

 

- Imao sam 18 godina kada sam dobio prvu ulogu. Tada nisam imao novca i mislio sam kako je odlično da glumim i za to dobijam platu, bilo mi je to pomalo i apsurdno. I onda sam neprestano radio narednih pet godina, nisam imao nikakve pauze, radio sam film za filmom i bilo je to neverovatno putovanje. Ali, nekako sam osećao da nemam kontrolu nad svojom sudbinom - požalio se glumac.

- Naivno sam verovao da mogu da uverim publiku koja je volela "Pad crnog jastreba" da pogledaju i neke druge moje filmove. Mislio sam da ću moći da radim više ozbiljnih filmova i da postanem neko ko je kritički važan, ali to se nije dogodilo. Ljudima se nije svidelo što sam bio u blokbasterima. Dok sam bio mlađi, to me je strašno mučilo, ali više ne, jer sada shvatam kako stvari funkcionišu - nastavio je.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Josh Hartnett (@joshhartnettofficial) on

 

- Holivud može biti nezdrava okolina. Postaneš toliko opsednut ganjanjem nekog cilja koji te ne ispunjava, a ja sam hteo zdraviju perspektivu. Sve te naslovnice, slava i fotografi nisu bili način života kakav sam hteo. Danas sam ono što zaista jesam, preduzeo sam mere da živim život kako želim i da on ne bude sulud kao pre. Danas sam jako siguran u sebe i zadovoljan s onim što jesam, pa mi nije problem da budem u centru pažnje ako je to potrebno - zaključio je Džoš, koji je bio poznat i kao veliki zavodnik.

Ipak, 2012. godine u njegov je život ušla plavokosa glumica Tamsin Egerton, s kojom danas živi u Londonu i ima dvoje dece.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Josh Hartnett (@joshhartnettofficial) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    25. januar 2020 | 10:41

    Brutalan frajer i glumac

  • Hi

    25. januar 2020 | 01:45

    Imao je dobre filmov, nisam ispratio sto je nestao. 40 dana bez sexa npr odlicna komedija i romansa. 🙋‍♂️ ahh mladosti ahahaha davno bese. 😄😄

  • Kl

    25. januar 2020 | 08:39

    Odlican glumac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA