Potpuna propast nekad omiljene plavuše: Uništili su je alkohol, loše društvo i poročne žurke

Miša Barton poznata je po ulozi Marise Kuper u seriji "The O.C.", a od samog početka karijere prate je skandali

  • 3
Mischa Barton, Miša Barton Miša Barton; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Glumica Miša Barton (34) je najpoznatija po ulozi Marise Kuper u seriji "The O.C.", a od onda do danas puni svetske tabloide zbog svojih problema.

Barton je upravo proslavila 34. rođendan, a devojka je tokom godina drastično menjala izgled pa je šokirala svet svakim svojim skandalom, iako nije ostvarila zapaženije televizijske i filmske uloge.

Tokom snimanja serije "The O.C." Miša se sprijateljila s Lindzi Lohan i Keli Ozburn, a bila je čest gost na žurkama u Los Anđelesu, ako ne i prečest. U intervjuima kasnije je istakla da je u to vreme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vreme, ali kasnije je shvatila da je to put prema dnu.

U maju 2007. godine je hospitalizovana zbog mešanja tableta s alkoholom, a iste godine je i uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je da odlazi na predavanja o štetnosti alkohola pa je platila 2000 dolara kazne.

Seriju "The O.C." je napustila nakon završetka treće sezone, a u to vreme kružile su glasine da njen odlazak nije bio zajednička odluka. Navodno je njeno ponašanje na setu prevagnulo da njen lik "ubiju" u seriji. Deset godina kasnije Barton je ispričala kako je mnogo faktora bilo u pitanju njenog odlaska. "Fox" je otkazao snimanje serije nakon četvrte sezone.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by The O.C. 🏄🏻‍♂️🌴🇧🇷 (@theocworld) on

U julu 2009. godine njen životni stil je došao do vrhunca pa su njeni roditelji i agent organizovali "intervenciju" jer su zaključili da Miša nije sposobna da odleti u Njujork zbog jednog događaja. Uoči sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative pa se ubrzo onesvestila.

Odvezli su je u bolnicu, gde je sve toliko izmaklo kontroli da je pretila i da će da počini samoubistvo. Doživela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidna, već je bila u depresiji.

Iste godine je pokušala da ponovno osvoji svet glume serijom "The Beautiful Life: TBL", ali kuća "CW" neslavno je završila snimanje nakon samo dve epizode. Glumica je toliko bila nemoguća na setu da nisu mogli da nastave sa snimanjem. Od tada se nije pojavila ni na malim ni na velikim ekranima.

Mlada glumica nije izbegla ni finansijske probleme zbog svog ponašanja. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kako je glumica u problemima jer nije platila hipoteku u vrednosti od 15 hiljada dolara. Pokušavala je da proda svoju vilu na Beverli Hilsu, ali to joj godinama nije uspevalo. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerka jer joj je, kako kaže, uskraćivala platu i da je oterala iz sopstvene kuće.

U emisiji "Dancing with the Stars" 2016. godine je takođe imala slom nakon što je eliminisana, a producenti su pričali kako s njom nije moglo da se radi.

- Zbog svog ponašanja sigurno nije dobila previše prijatelja na setu - ispričali su kasnije u intervjuima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Anna (@easilyspace) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA