≫ 

Da li Madonu, stvarno, stižu godine? Turneja više puta prekinuta, a tretmani oporavka su ekstremni

Madonina svetska turneja „Madam X“ otkazana je nekoliko puta na insistiranje njenog lekara, a muzička legenda je podvrgnuta nizu neobičnih tretmana kako bi je povratili da nastavi nastupe

  • 5
madona Foto: Printscreen / Youtube: Madonna

Iako duh može zauvek da ostane mladalači, ipak telo trpi teret godina.

Spuštajući se u kadu punu leda, Madona, koja sada ima 61 godinu, bolnom grimasom je izrazila kroz šta trenutno prolazi, dok je njen dvadesetpetogodinji dečko, plesač Alamalik Vilijams pažljivo pratio dešavanje u njenoj blizini.

Madonina svetska turneja po Americi i Evropi, koja treba da traje 93 dana, izuzetan je napor za svakog izvođača, a pogotovo za izvođača koji ima 61 godinu.

Turneja "Madam X" počela je u septembru, a onda se javila serija otkaza nastupa. Do sada ih je bilo osam i svi nastupi su prekinuti po nalogu lekara, jer se Madona borila sa "velikim bolom" i iscrpljenošću, uprkos nizu tretmana koji su uključivali transfuzije krvi, kupke sa ledom i masaže.

Sa  bogatstvom od 400 miliona funti i preko 300 miliona prodatih albuma, kraljica popa ne mora nikome da se dokazuje. Međutim, više je reč o njenoj odlučnosti da šou mora da se nastavi, nego želja da ima više novca ili stekne još veću slavu, navodi Mirror.

Uoči otkazivanja jednog od nastupa, Madona je poručila svojim fanovima:

- Raditi šou svake večeri donosi mi toliko radosti da otkazivanje doživljavam kao vrstu kažnjavanja. Ali, bol koji trenutno osećam je prejak i moram da se odmorim i da poslušam savete doktora, kako bih mogla da se vratim jača i bolja i nastavim "Madam X" putovanje zajedno sa svima vama.

Iako su Madonini nastupi do sada bili organizovani u ogromnim arenama, ovog puta koncerti se izvode u pozorištima, gde je bina bliža sedištima, a kako bi se pop zvezda povezala sa svojom publikom. Na koncertima telefoni nisu dozvoljeni da bi se publika skoncentrisala na dešavanja na bini i uživala u koncertu, za koji su izdvojili između 50 i 750 dolara.

Nakon kratkog perioda odmora za Božić koji je provela sa svojim dečkom i decom na jahti, pop ikona ima još 6 nedelja turneje koja će se završiti u martu u Parizu, a postoje naznake da bi "Madam X"  turneja mogla da se proširi i na ostale delove Evrope, Aziju, pa čak i na Australiju.

(T.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    24. januar 2020 | 18:31

    Ona ima 400 miliona? Pa ona je toliko zaradila samo od turneje MDNA zaboga.

  • Mia

    24. januar 2020 | 20:53

    Zao mi je Madonicu,zarila i palila je ona pre 20 god.godine su to,dzabe duh🙄

  • STOJAN

    25. januar 2020 | 02:27

    Ne znam da li bih se smejao ili plakao kad je vidim sa unukon ovako botoksiranu, a pokreti trapavi, pravi starački. Nikad od babe devojka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA