≫ 

Danas je jedna od najtraženijih svetskih manekenki, a pre 10 godina je mučila muku sa alkoholom

- Bila je to teška borba u početku, ali i najbolja odluka koju sam ikada donela - rekla je ova lepotica

  • 1
Victoria's Secret Elsa Hosk, skroz sa leve strane Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Švedska manekenka Elsa Hosk važi za jednu je od najtraženijih manekenki sveta, međutim, sa jednim porokom je tokom života mučila muku. Naime, plavokosa lepotica je imala problema sa alkoholom, a prema njenom priznanju, već deset godina ga ne konzumira.

- Pre tačno 10 godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla, pa sam odlučila da se preselim u Njujork koji je bio prevelik zalogaj, zbog čega sam se dodatno izgubila. Trebalo mi je duže vreme da shvatim da je problem u meni - rekla je Elsa svojevremeno i nastavila:

- Očistila sam se od poroka, otreznila i naučila da sam alkoholičar, te da tu postoji čitav svet u kojem ljudi žive trezni. Upoznala sam neverovatne ljude i prijatelje, tako da sam se polako ponovo pronašla. Ono što je došlo posle jeste nešto što nisam mogla ni da zamislim i na čemu ću biti večno zahvalna - navela je Elsa.

Filmski festiva u Veneciji Elsa Hosk Foto: Tanjug/AP

- Ako se trenutno mučite, te se osećate izgubljeno iz bilo kog razloga, sve je u redu. Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću - zaključila je manekenka, koja je ispričala da je najbolja stvar ta što je ostavila alkohol.

- Bila je to teška borba u početku, ali i najbolja odluka koju sam ikada donela - rekla je Elsa.

Video: Prelepa supruga Ognjena Amidžića u nekoliko reči objasnila današnje trendove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA