≫ 

Učesnik X Faktora osuđen na 9 godina zatvora: Tražio od maloletnika da mu šalju sliku penisa

Iskoristio je slavu koju je stekao u takmičenju, a za eksplicitne fotografije im je nudio novac

  • 1
Danny Tetley Foto: Profimedia

Nekadašnji učesnik britanskog "X Faktora" osuđen je na devet godina zatvora zbog seksualnog uznemiravanja sedmorice dečaka tinejdžera.

Deni Tetli (39) iz Bredforda okarakterisan je kao "stvorenje sa prezirnim pogledom", koje je ohrabrivalo mlade da mu šalju eksplicitne fotografije.

Na suđenju u Bredfordu u petak rečeno je kako je Tetli koristio status koji je stekao u takmičenju "X Faktor" kako bi se približio žrtvama. Sudija je rekao kako je Tetli "opasan" i opisao njegovo ponašanje kao "veoma predatorsko i manipulatorsko".

- Iskoristili ste taj status da zadovoljite svoje perverzne seksualne potrebe - dodao je.

Od oktobra 2018. do avgusta 2019. godine Tetli je slao poruke sedmorici dečaka od 14 do 16 godina prisiljavajući ih da mu šalju seksualne slike i video snimke za koje će dobiti novac.

Jednom 14-godišnjaku ponudio je 1.000 funti za sliku njegovog penisa, dok je drugom 14-godišnjaku platio 200 funti za niz eksplicitnih slika. Pretpostavlja se da je potrošio stotine funti kako bi ih "namamio".

Danny Tetley Nekadašnji učesnik X Factora, osuđenik na devet godina zatvora/ Foto: West Yorkshire Police

Dok su neke žrtve upoznale osuđenika na žurkama, drugi su ga upoznali kroz "X Faktor" koji mu je doneo slavu, a oni bili njegovi fanovi.

Jedan mladić, Denijeva žrtva, izjavio je kako sada ne veruje odraslima i misli kako su samo fini prema njemu jer žele nešto od njega. "Odrasli ne razumeju koliko ovakve situacije mogu da promene život", rekao je u svom iskazu.

U odbrani je rečeno da je Tetli nakon preseljenja u London počeo da konzumira alkohol i narkotike, zbog kojih je potpuno izgubio kontrolu. Navodi se kako je krivio kokain za svoje "ispade".

Uhapšen je u maju prošle godine, izjasnio se krivim po sedam optužnica za seksualno uznemiravanje dečaka dobi od 14-16 godina, kao i za dve tačke optužnice koje se odnose na potraživanje nepristojnih slika.

Osuđen je na devet godina zatvora, kao deo produžene kazne od 17 godina, uključujući osam godina strogog nadzora kretanja nakon puštanja na slobodu.

Ovako se predstavio u britanskom "X Faktoru":

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    24. januar 2020 | 23:24

    Taj mali je izvukao odličnu pouku: ne treba verovati odraslima i da, fini su isključivo kada nešto žele od tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA