≫ 

Kortni Karašijan obnovila vezu sa 14 godina mlađim manekenom, priznala da priželjkuje četvrto dete

Kortni je pozirala u narandžastom trikou ispod koga se nazirao stomačić

  • 2
Sestre Kardašijan

Foto: Profimedia/Backgrid USA

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (41) nakon što je obnovila vezu sa 14 godina mlađim manekenom, Junisom Bendžimom, šokirala je sve priznanjem da želi da rodi još jedno dete.

Kortni se fotografisala u svom garderoberu, gde je ispred ogledala pozirala u trikou narandžaste boje, ispod kog se nazirao stomačić. Upravo zbog ove fotografije većina njenih fanova čestitala joj je na "drugom stanju".

"Jesi li ti to nama upravo priznala da si opet trudna?", "Trudna si?", "Čestitam ti", samo su neki od brojnih komentara ispod fotografije.

Najstarija sestra Kardašijan nije poznata kao neko ko često odgovara na komentare fanova, ali izgleda da ovog puta nije mogla da izdrži te je svima poručila kako nije trudna, ali da prinovu priželjkuje.

Kortni Kardašijan

Kortni pozirala u narandžastom trikou, Printskrin: Instagram/kourtneykardash

Njen odgovor mnogo njih dočekalo je na "nož", te su počeli da je osuđuju baš zato što je izrazila želju da rodi još jedno dete, iako već ime troje: sinove Mejsona (10) i Rejna (5) i ćerku Penelope (7).

Međutim pored onih koji su negatino regovali, bilo je i onih koji su je podržali.

- Radi po svome, ne slušaj nikoga. Šta tebi neko ima da govori koliko ćeš dece imati. Ako ga voliš i želi sa tobom da zasnuje porodicu, niko te ne može sprečiti - poručili su joj.

Inače rijaliti zvezda trenutno uživa na odmoru u italijanskom letovalištu Portofino, a društvo joj pored dece pravi i maneken Junis.

Video: Kortni Kardašijan je objasnila kako preboleti super frajera za nekoliko dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA