"Godinama nisu bili tako srećni" Pomirili se Bred Pit i Dženifer Aniston?

Dženifer i Bred su praznike navodno proveli zajedno, u njenoj vili

  • 16
Dženifer Aniston, Bred Pit Foto: Guliver/Emma McIntyre/Getty Images for Turner

Bred Pit (56) i Dženifer Aniston (50) ponovo su u ljubavnoj vezi, piše Miror, a njihovi prijatelji otkrili su da bivši supružnici pokušavaju da vrate ljubav, strast i poverenje koje su imali dok su bili u braku.

Bred i Dženifer su bar pet puta bili na ljubavnom sastanuku pre istorijskog susreta na crvenom tepihu, tvrde njihovi prijatelji. Njih dvoje su navodno praznike proveli zajedno u Dženiferinoj vili.

- Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Džoli. Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite krenuti dalje - rekao je Dženiferin prijatelj.

Dženifer Aniston, Bred Pit Foto: Guliver/Emma McIntyre/Getty Images for Turner

- Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama - rekao je Bredov kolega.

Kad su Pta na crvenom tepihu pitali hoće li mu Dženifer praviti društvo na dodeli Oskara, on se nasmejao i zacrveneo, pa je rekao kako nema pratnju. Kada su glumicu novinari pitali o vezi s Bredom, ona je imala spreman odgovor.

- To je presmešno. O čemu sve ljudi neće pričati - rekla je Džen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    26. januar 2020 | 16:44

    Napokon da se ovaj otkači od one užasne Andje koja izgleda ko tapacirani kostur.

  • Antusa

    26. januar 2020 | 16:52

    Aniston je luda ako ga primi natrag. Sta ce joj nakon sto ga Jolie skroz iscedila i izdegustirala. Plus Bred ima sa puno zajednicke dece sa njenom rivalkom

  • Kaja

    26. januar 2020 | 19:07

    Ostavio je kao iscedjenu krpu, izblamirao pred celim svetom, i to zbog jedne izopacene zene, ako se moze nazvazi zenom. Dugo se borila sa depresijom zbog toga i sada ga prima nazad... pa primila bih ga...kako da ne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA