≫ 

Ove poznate dame borile su se da postanu majke, pa otkrile kroz šta su sve prošle

Nakon duge borbe, upornosti i razočarenja... ostvarile su svoj san

  • 0
Kortni Koks, Nikol Kidman, kim kardashian kardasijan, beba Foto: Tanjug/AP, Guliver/Jerod Harris/Getty Images, Jean-Baptiste Lacroix/AFP/Profimedia, Pixbay

Mnoge poznate zvezde imale su problem ostati u drugom stanju, neke od njih su se želele ostvariti u ulozi majke pa su usvojli decu, druge su angažovale surogat majke, a bilo je onih koje su nakon mnogobrojnih pokušaja prirodnim putem ostale trudne.

Nikol Kidman, Kortni Koks, Ema Tompson, Kim Kardašijan i Krisi Tajgen javno su pričale o svojoj borbi za potomstvo.

Nikol Kidman

Oskarovka je jednom prilikom izjavila kako je imala pravu "vožnju vozom smrti sa začećem", objašnjavajući da su ona i njen bivši muž Tom Kruze izabrali usvojiti Izabelu i Konora nakon nemogućnosti da dobiju dete prirodnim putem.

Nikol Kidman Nikol Kidman, Foto: Guliver/Jerod Harris/Getty Images

Ipak, Nikol je kasnije ostala u drugom stanju prirodnim putem i rodila ćerku Sandej Rouz, kako je nakon toga imala problem da zatrudni i angažovala je surogat majku koja joj je rodila ćerku Fejt..

- Svi koji su bili u toj situaciji da žele da dobiju još jedno dete ili prvo dete znaju koliko razočaranja, bola i gubitaka nosi sa sobom stalno pokušavanje i nemogućnost da zatrudnite. Začeće je tako velika stvar i nikada ne bih bežala od toga da javno govorim o njemu - rekla je Nikol 2011. godine.

Kortni Koks

Zvijezda serije "Prijatelji" otkrila je da je imala nekoliko pobačaja pre nego što je veštačkom oplodnjom ostala u drugom stanju i rodila ćerku Koko. Glumica i njen njen bivši suprug David Arquette pokušavaili su,ubrzo nakon pobačaja, da ona ponovo zatrudni.

Kortni Koks Kortni Koks, Foto: Tanjug/AP/Richard Shotwell/Invision

- Ne kažem da je to šetnja parkom, ali šta možete raditi? Mi smo samo pokušali ponovno - rekla je Kortni.

Ema Tompson

Glumica je imala spontani pobačaj pre nego šro je 1990. godine rodila ćerku Gaiju. Kako nije mogla da zatrudni ponovo ni pomoću veštačke oplodnje, ona je usvojila sina Tindija, dečaka vojnika iz Ruande.

- Nisam mogla imati više dece i to mi je jako teško palo, ali da sam ih imala, propustila bih ovaj prelepii čin majčinstva s Tindijem -  izjavila je Ema.

Ema Tompson Ema Tompson, Foto: AP/Tanjug

Kim Kardašijan

Kim Kardashian je preko surogat majke dobila ćerku Čikago i sina Psalma. Kim nije mogla roditi više dece nakon komplikacija koje je imala tokom prve dve trudnoće.

Rijaliti zvezda bila je otvorena po ovom pitanju i priznala je da je to bilo najbolnije iskustvo u njenom životu. Nakon što je rodila ćerku North 2013. godine, morali su da joj izvući posteljicu iz maternice.

Kim Kardašijan Kim Kardašijan, Foto: Guliver/

- Nakon porođaja posteljica obično ispadne, ali moja nije. Moja posteljica je ostala unutar maternice i doktor je morao gurnuti celu ruku kako bi je izvukao iz mene. To je bilo jako odvratno i bolno - rekla je Kardašijanka svojevremeno.

Krisi Tajgen

Žena Džona Ledženda govorilaje kako nije mogla da zatrudii prirodnim putem, te da je pomoću vantelesne oplodnje rodila ćerku Lunu i sina Milesa.

Krisi Tajgen, Chrissy Tteigen Krisi Tajgen, Foto: Shutterstock

- Shvatili smo da moramo otići liječniku i vidjeti zbog čega se to prirodno ne događa. Znate, nekada je jednostavno teže za neke ljude nego za druge - rekao je ranije Džon.

Video: Glumica raskinula veridbu, ali ne i vezu

(Telegraf.rs/Hello/Index HR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA