≫ 

Svetske zvezde se opraštaju od Brajanta, s nevericom prihvatili vest o njegovoj smrti

- Ne mogu da verujem u ovo... Počivaj u miru, kralju... Razmišljam o Vanesi (Kobijevoj ženi) i njihovoj prelepoj deci tokom ovog vremena... - neutešna je bila manekenka Bela Hadid

  • 2

Vest koja je definitivno rastužila svet jeste da je poginuo slavni košarkaš Kobi Brajant. Svetske poznate ličnosti su s nevericom prihvatili informaciju da čuvenog sportiste više nema.

- Ne mogu da verujem. Uvek si mi ohrabrivao, mamba (mamba je bio nadimak Kobija Brajanta)... Voli te, čoveče - napisao je Džastin Biber i objavio sliku sa Kobijem.

 
 
 
View this post on Instagram
It can't be. You always encouraged me mamba. Gave me me some of the best quotes that we smile about to this day.! Love you man!A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

U neverici je bila i Maraja Keri.

- U šoku sam sada! Počivaj u miru, Kobi - napisala je pevačica.

- Ovo ne može da bude istinito, nema šanse! Moje srce boli - napisala je Kloi Kardašijan.

- Šokirana i slomljenog srca. Prerano. Počivaj u miru, legendo. Bila sam tvoj fan, doneo si toliko sreće u moj život. Šaljem ljubav, snagu i najdublje saučešće dragoj porodici - napisala je manekenka Điđi Hadid.

- Ne mogu da verujem u ovo... Počivaj u miru, kralju... Razmišljam o Vanesi (Kobijevoj ženi) i njihovoj prelepoj deci tokom ovog vremena... - neutešna je bila manekenka Bela Hadid.

- Užasnuta sam vešću da smo izgubili našeg cenjenog Kobija Brajanta. Reči ne mogu da izraze našu tugu. Ljubav i molitve za Vanesu i Kobijevu porodicu u ovo vreme - napisala je Kris Džener.

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA