≫ 

I bez trunke šminke izgleda fantastično: Da li prepoznajete poznatu lepoticu?

Slavna glumica je toliko je lepa da ni tragovi umora ne kvare utisak

  • 2
Margot Robbie Margo Robi; Foto: Backgrid USA/Profimedia

Glumica Margo Robi (29) je poslednjih meseci radila na tri filma, a za ostvarenje u "One su bombe" dobila je drugu nominaciju za Oskara.

Australijska glumica Margo Robi poslednjih dana ima pune ruke posla. Plavokosa lepotica je viđena na putu ka aerodromu, a još jednom je dokazala da i bez trunke šminke izgleda fantastično.

Ipak, glumici su se na licu videli tragovi umora, što nimalo ne čudi s obzirom da je poslednjih meseci bila zaokupljena snimanjem hitova kao što su "Bilo jednom u Holivudu", "One su bombe" i "Birds of Prey: I emacipacija famozne Harley Quinn", a zaradila je još jednu nominaciju za prestižnu nagradu Oskar.

Premijera filma Bombshell Margo Robi; Foto: Tanjug/AP

Na 92. dodeli koja nas očekuje 9. februara, 29-godišnja glumica će pokušati da se izbori za prvi zlatni kip u karijeri u kategoriji najbolje sporedne glumice za ostvarenje u filmu "One su bombe".

Podsetimo, Margo je za istu nagradu bila nominovana i 2018. godine, ali u kategoriji najbolje glavne glumice u filmu "Ja, Tonya". Ipak, tada je trijumfovala Franses Makdormant za vrhunsko ostvarenje u filmu "Tri plakata izvan grada".

Video: Margo Robi kako je nikada niste videli: Tako seksi, tako luda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA