≫ 

Pripreme za Oskara: Šarliz Teron uhvaćena znojava nakon časa joge, na kojem se nije štedela

Slavna glumicu uhvatili su paparaci nakon jakog treninga u Los Anđelesu

  • 8
Charlize Theron, Šarliz Teron

Šarliz Teron na crvenom tepihu/Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Šarliz Teron (44) i glumica koja je ove godine nominovana za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu "Bombshell", aktivno se priprema za jednu od najvažnijih večeri u njenoj karijeri, za dodelu Oskara 2020. koja će biti održana 10. februara.

Šarliz je poznata kao pobornica zdravog života i održavanja top forme, a sezona dodele filmskih nagrada je u tome nije nimalo omela niti joj pobrkala raspored vežbanja. Plavokosu glumicu paparaci su uslikali nakon časa joge u Los Anđelesu, a sudeći prema fotografijama, Šarliz se na treningu nije štedela.

44-godišnja plavuša je bez šminke, znojava i upaljenih obraza snimljena na putu do svog automobila, a verujemo da se s tim izdanjem mogu poistovetiti brojne žene koje se trude da budu u formi.

Charlize Theron, Šarliz Teron

Šarliz Teron nakon iscrpnog treninga/Foto: SL, Terma/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

A da se njoj trud i te kako isplati najbolje svedoče fotografije s crvenog tepiha na kojima Šarliz uvek blista i ostavlja druge koleginice u senci svojim seksepilnim izdanjima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    27. januar 2020 | 23:36

    Ona je lepa u svakom slucaju i svakoj situaciji. Bilo bi dobro da se prestane sa tim terorom lepote nad zenama. Sve su nesretne ako nisu pod odredjenim kalupom jer ce neko smatrati da nije lepa ako nije slicna. Dosta bre vise.

  • vaske

    27. januar 2020 | 19:55

    Od kada se na jogi znoji?! Zar to nije meditacija 😁

  • Gio

    27. januar 2020 | 19:57

    Nekad dobar čićpi danas skeleton.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA