≫ 

"Bili su mi potrebni sati da smislim šta da napišem..." Bekam neutešan zbog pogibije Kobija Brajanta

- Bio je poseban sportista, muž, otac i prijatelj - napisao je nekadašnji fudbaler

  • 1
Dejvid Bekam sa ćerkom

Foto: Profimedia/MirrorPix

Nekadašnjeg fudbalskog asa Dejvida Bekama takođe je rastužila vest da je poginuo NBA zvezda Kobi Brajant. Nekadašnji engleski reprezentativac u fudbalu oglasio se na društvenim mrežama, gde je naveo da ga je informacija o smrti slavnog košarkaša šokirala.

- Bili su mi potrebni sati da smislim šta da napišem i još uvek moje reči ne mogu dovoljno da opišu šta osećam nakon tragičnog gubitka Kobija. Bio je poseban sportista, muž, otac i prijatelj. Pisati ove reči je dovoljno teško, ali, takođe, saznanje da smo izgubili divno ljudsko biće i prelepu i divnu ćerku Đijanu je srceparajuće. Kobijeva posvećenost sportu je bila inspirativna, prolaženje kroz takvu bol i završena utakmica, inspirsalo me je da pokušam da budem bolji.

- Ponekad bih odlazio na utakmice samo da gledam kako se sat spušta na poslednje dve minute znajući da ćemo biti svedoci nečeg posebnog. Kobi je uvek govorio o Vanesi i njegovim lepim devojkama i kako je ponosan na njih. Kobijeva strast bila je njegova porodica i košarka. Bio je odlučan nadahnuti novu generaciju dečaka i devojčica da prihvate sport koji je voleo. Njegova će ostavština živeti dalje. Ljubav i molitve moje porodice upućene su Vanesi i devojčicama, Kobijevoj košarkaškoj porodici i, naravno, porodicama onih koji su juče s njegovim odlaskom izgubili mnogo - napisao je Bekam.

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    27. januar 2020 | 17:02

    Sta imas da razmisljas?? To ide samo po sebi emotivno ako si postovao tu osobu onda reci same izlaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA