"Porodica je ta koja je najvažnija": Džej Lo se potresnim rečima oprostila Kobija Brajanta

- Kobi, značio se previše svima i nedostajaćeš zauvek. Hvala ti na tvojoj radnoj etici, tvojoj inspiraciji i tvom srcu - napisala je muzička i filmska zvezda

  • 1
Dženifer Lopez, Kobi Brajant  Kobe Bryant Foto: Tanjug/AP

Od legendarnog Kobija Brajanta, koji je poginuo u helikopterskoh nesreći, oprostila se i Dženifer Lopez. Filmska i muzička zvezda oglasila se na Instagramu, gde je navela da oseća tugu zbog gubitka NBA zvezde.

- Porodica. Kako smo gledali vesti o Kobiju, i Aleksa i ja smo razgovarali o sećanjima i trenucima o njemu kojih se sećamo... ovo je istina koja odzvanja najglasnije... porodica je ta koja je najvažnija.  Svi mi osećamo tugu povodom ovog gubitka, ali na sve što mogu da pomislim je da je to crno u pesku u poređenju na to šta Vanesa (supruga Kobija Brajanta) mora sada da proživljava. Šaljem svu ljubav i molim se za tebe, tvoju decu i ostale porodice koje su izgubile najmilije u ovom tragičnom spletu okolnosti. Svim porodicama koji pate od ove tragedije koje ne može da se smisli, nega Bog bude s vama. Kobi, značio se previše svima i nedostajaćeš zauvek. Hvala ti na tvojoj radnoj etici, tvojoj inspiraciji i tvom srcu - napisala je Džej Lo na Instagramu, uz heštegove heroj, legenda, muž, otac.

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    3. februar 2020 | 06:45

    Ova Dzenifer je top da dode u Srbiju da je vide devojke od 20 godina kako treba da se izgleda a ne pustile zadnjice celulit na sve strane bolje izgledamo mi od 40 50 vravo Dzenifer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA