≫ 

Prijanka "izbacila" grudi, Riki pokazao išaranu golu guzu: Najekstravagantniji crveni tepih

Sezona dodela nagrada je u punom jeku, a zvezde su prošetale crvenim tepihom na 62. dodeli Gremi muzičkih nagrada u Los Anđelesu

  • 2
Gremi, Billy Porter Bili,  Prijanke Čopr, Ricky Rebel Riki

Foto: Tanjug/AP

Glumica Prijanka Čopra (37) i njen suprug, pop zvezda Nik Džonas (26), na najveću muzičku noć u godini su stigli držeći se za ruku.

Glumica je obukla dugu belu haljinu "Ralph & Russo", a u prvi plan je istakla dekolte do pupka, dok je Nik bio u zlatnom odelu i zlatnim cipelama.

I dok ovaj par izgleda savršeno srećno, Čopra je u televizijskoj emisiji "The View" otkrila je da njen suprug boluje od dijabetesa.

Prijanka Čopra i Nik Džonas

Prijanka Čopra i Nik Džonas; Foto: Tanjug/AP

- Dugo nisam mogla da shvatim da Nik zna kad mu padne nivo šećera u krvi. Zna to čak i u snu. Znala sam da se budim samo da se uverim da li diše i da li je dobro. Divim mu se što zna da se bori s bolešću i što je odlučan da on kontroliše dijabetes, a ne obrnuto - izjavila je glumica.

Pevačica i glumica Arijana Grande (26) je za najveću muzičku noć u godini obukla sivu balsku haljinu s nekoliko metara tila modnog dizajnera "Giambattista Valli". Ariani je na crvenom tepihu bilo teško da se kreće u dugačkoj haljini pa su joj haljinu pred fotoreporterima popravljali organizatori. Dok je spremno pozirala, u jednom trenu je kraj sebe pozvala majku Džoan i oca Edvarda na fotografisanje.

Arijana Grande

Ariana Grande; Foto: Tanjug/AP

Kalifornijski pevač Riki Rebel (39) osim šetnje i poziranja na crvenom tepihu odlučio je da puzi, ali i da se valja po podu. Na sebi je imao crveno kožno odelo. Ipak, pozadinu je odlučio da pokaže i na nju stavi upečatljivu poruku.

Ricky Rebel Riki

Riki Rebel; Foto: Tanjug/AP

- Zaustavite ovo - piše na pevačevoj guzi. Osim odela sa sobom je doneo i kišobran pa je na očima imao povez.

Reper Lil Nas Iks (20) i kantautorka Bili Ajliš (18) imali su svaki po šest nominacija. Takmičili su se za najboljeg novog izvođača zajedno s još pet umetnika.

Gremi 2020, Grammy nagrade, Bili Ajliš

Bili Ajliš; Foto: Tanjug/Invision/AP

Pevačica je dobila tri Gremija, a reper dva. Njegova pesma bila je najbolja u kategoriji za najbolji pop duet i najbolji muzički video. Posebnu pažnju privukao je odevnom kombinacijom. Reper se pojavio u drečavo-roze odelu, a outfit je upotpunio šeširom i kaubojskim čizmama u identičnoj boji.

Gremi 2020, Grammy nagrade

Lil Nas Iks; Foto: Tanjug/Invision/AP

S ekstravagantnijim stajlingom na crvenom tepihu "počastio" nas je i Bili Porter (50). Porter je doslovno zablistao od glave do pete u srebrenim i plavim kristalima. Pazio je na svaki detalj - od boje noktiju na rukama, modnih dodataka pa i šminke u srebrenim tonovima.

Billy Porter Bili

Bili Porter; Foto: Tanjug/AP

Billy Porter Bili

Bili Porter; Foto: Tanjug/AP

Kantautorka Džoj Vila (28) na muzičku noć je obukla crvenu kožnu haljinu, a u prvi plan se istakao natpis s prezimenom predsednika SAD-a. Torbicu je ukrasila logom republikanaca, a na glavu je stavila glomazno crveno pero.

Joy Vill Džoj Vil

Džoj Vila; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA