≫ 

Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

Demi se uz pesmu "Anyone" potpuno slomila na sceni

  • 1

Demi Lovato (27) je pre dve godine preživela potpuni slom i gotovo fatalno predoziranje, a na 62. dodeli Gremi nagrada se vratila u velikom stilu.

U "Staples Centeru" u nedelju uveče otpevala je singl "Anyone", a bila je vidno preplavljena emocijama. Pevačica je pogledala prema mikrofonu, pa je zaplakala pre nego što je dala znak pijanisti da svira ispočetka.

Demi je ispričala kako tekst pesme koju je otpevala na Gremiju opisuje njeno stanje pre predoziranja od pre dve godine. Pre nastupa predstavila ju je glumica Greta Gervig, a pojavila se u velikoj beloj svečanoj haljini.

Demi Lovato

Demi Lovato/Foto: Tanjug/AP

Dok je bila u rehabilitacionom centru, nakon nesrećnih događaja 2018. godine, Demi Lovato je rekla da je upravo "Anyone" pesma koju će prvo otpevati uživo ako bude imala prilike.

Obećanje je održala.

Demi Lovato

Demi Lovato/Foto: Tanjug/Invision/AP

Popularna pevačica je i u ranijoj mladosti imala problema sa zavisnošću. Rekla je da je sa 17 godina probala kokain i da joj se svideo. Borila se i sa poremećajem u ishrani, a dijagnostikovan joj je i bipolarni poremećaj.

Njen nastup na dodeli Gremija propraćen je velikim ovacijama, a brojni fanovi širom sveta dali su joj podršku preko društvenih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA