Američka reperka se "utegla" u pripijeni kostim hrvatskog dizajnera

Lizo otvorila je dodelu Gremi nagrada i svojom pojavom oduševila gledaoce

  • 6
Lizo

Lizzo; Foto: Tanjug/AP

Hrvatski modni dizajner Juraj Zigman (35) proteklih nekoliko godina je postao miljenik svetskih zvezda. Sinoć je bio zaslužan za kreaciju američke pevačice Lizo (31), koja je svojim nastupom otvorila 62. dodelu nagrada Gremi.

- Saradnja s Lizo je započela kada me je tim koji brine za njen stajling, angažovao za njen najvažniji nastup u karijeri - rekao je Zigman, ponosan na činjenicu što su Lizo i njen tim baš njega angažovali za ovaj nastup.

Riječki dizajner je morao da se drži isključivo svoje interpretacije i zadate teme koja je u ovom slučaju bila neka vrsta morske flore i faune. Cela kreacija je ukrašena Svarovski kristalima, a zabava i glamur je najbolje opisuju.

- Bio sam zadužen za kreaciju, za koju sam od početka znao kako će izgledati pa sam za vreme kreiranja morao da mislim na puno faktora kao što su jednostavnost upravo radi presvlačenja, ali opet i na svoju prepoznatljivu efektnost koja savršeno pristaje svakoj zvezdi - kaže dizajner.

Njegove skice su odmah bile odobrene i sve je bilo prepušteno njemu i njegovom timu kreativaca. Osim glavne zvezde, Zigmanov tim je bio zadužen za još deset plesačica, što je bio veliki izazov. Na kraju su izradili jedanaest kostima pa ga ponosno prezentovali na, kako ga mnogi zovu, muzičkom Oskaru.

Ono što je bilo izuzetno važno u čitavoj realizaciji su rokovi izrade jer je tim na čelu sa Zigmanom imao vrlo kompleksan zadatak. Morali su da izrade jedanaest kostima za nekoliko dana i da paralelno učestvuju u probama dok su kreacije još bile u izradi.

Zigman je kreirao i haljine i kostime za Niki Minaž, Ritu Oru, Fergi, Kardi Bi, Šeril Kol... Uvek su nakon događaja ponosno objavljivale fotografije na svojim društvenim mrežama i hvalile se hrvatskim dizajnerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA