Voditeljka plakala kao kiša zbog stradalog Kobija, pa svetu poslala snažnu poruku

- Pišete prijateljima, zagrlite ih, poljubite ih. Volim svakoga od vas - pričala je Elen Dedženeris

  • 1
Elen Dedženeris, Kobi Brajant

Printskrin: Youtube/TheEllenShow/Tanjug/AP

Čuvena voditeljka Elen Dedženeris utučena je zbog pogibije Kobija Brajanta, koji je sa svojom trinaestogodišnjom ćerkom stradao u helikopterskoj nesreći.

Tokom svoje emisije "The Ellen Show"ona se obratila publici, zaplakala zbog slavnog košarkaša, i poslala je jaku poruku, i to da je život kratak i da ga slavite, kao i to da volite ljude.

- Hvala što ste ovde. Cenim danas više nego ikad, više nego što sam cenila juče, jer je život kratak... Danas je ponedeljak, juče je bila nedelja, bio je moj rođendan i Gremi nagrade, bila sam nominovana, nisam dobila, ali u tome nije stvar. Juče je trebalo da bude slavljenički dan, ali smo dobili tragične vesti o Kobiju Brajantu i sve se promenilo u sekundi. Život je kratak i lomljiv. Ne treba vam rođendan da slavite, slavite život. Ako nekome niste rekli da ga volite, uradite sada. Recite ljudima da ih volite. Pišete prijateljima, zagrlite ih, poljubite ih. Volim svakoga od vas. Znam da sam srećna što imam ženu koja me voli toliko mnogo, iako nemam Gremi. Volim sve sa kojima sarađujem - rekla je Elen kroz suze.

Pogledajte snimak:

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA