≫ 

Kajli Džener pre dva meseca letela Kobijevim helikopterom: Pilota je opisala sa 6 jakih reči

Kajli Džener je na svom Instagram storiju otkrila da je nekoliko puta letela helikopterom u kom je poginuo Kobi Brajant i 8 drugih žrtava

  • 5
Bobi Brajant, Kajli Džener Foto-montaža: Tanjug/AP, Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (22) je često letela helikopterom Kobija Brajanta, a pre dva meseca ga je iznajmila za 3. rođendan bratičine Drim Kardašijan (3).

Kajli Džener ne može da veruje da su Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana izgubili svoje živote u istom helikopteru u kom su se 29. novembra vozile ona i Drim Kardašijan.

Kajli je nekoliko puta letela u helikopteru u kom su Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Đijana proveli svoje poslednje trenutke života, pre fatalne nesreće u Kalabasasu 26. januara.

Vlasnica "Kylie Cosmetics-a" je otkrila ovu zastrašujuću vest dok je odavala počast NBA prvaku i Đijani dan nakon tragedije na svom Instagram Storiju. Kajli je objavila fotografiju svih devet žrtava uz reči:

Kajli Džener Kajlina poruka, Printskrin: Instagram/kyliejenner

- Počivajte u miru i pomolimo se za ove porodice... I dalje ne mogu da poverujem da se ovo desilo. To je bio helikopter kojim sam letela s vremena na vreme zajedno sa pilotom Arom. On je bio tako divan čovek - napisala je Kajli na svom Instagram storiju.

Pilot Ara Zobajan (50) na koga je Kajli mislila, je poginuo zajedno sa Kobijem, Đijanom i još 6 putnika koji su leteli Kobijevim privatnim helikopterom "Sikorsky s-76B".

- Čuvajte svoje bližnje - dodala je Kajli.

Jedna od njenih bližnjih je i Drim Kardašijan, ćerka Kajlinog brata Roba Kardašijana (32) i Blek Čajne (31), koja je proslavila svoj 3. rođendan u istom helikopteru 2 i po meseca pre nesreće.

Dream Kardashian Drim Kardašijan, Foto: Instagram/robkardashianofficial

Pre dva ipo meseca Kajli je podelila fotografiju Drim ispred Kobijevog helikoptera. Ona je tada napisala na svom Instagram storiju:

- Njena prva vožnja helikopterom -  napisala je Kajli.

Dan pre nego što je Kajli oplakivala Kobija i smrt drugih žrtava, ovaj helikopter je krenuo prema sportskoj akademiji "Mamba", gde je Đijana Brajant trebalo da igra na košarkaškom turniru. Uslovi su bili magloviti, toliko da su helikopteri iz Los Anđelesa tog dana bili prizemljeni.

Međutim, Kobijevom pilotu date su posebne instrukcije za letenje kroz maglu, prema zvuku koji su razmenjivali Ara i kontrolori vazdušnog saobraćaja. Helikopter se srušio u Kalabasasu nakon čega je buknuo požar, mada se pravik uzrok pada još uvek istražuje.

VIDEO: Novak se slomio i zaplakao na terenu zbog Kobija Brajanta: "Moj mentor, moj prijatelj..."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    28. januar 2020 | 15:19

    Niste objavili kako se osjecaju Luna, Kija i Anabela..😂😂😂😂

  • 5

    28. januar 2020 | 16:58

    NIKAKO DA SHVATITE DA NIJE HELIKOPTER PROBLEM VEĆ NEVREME.

  • KK

    28. januar 2020 | 16:41

    Utisak mi je da je ova devojka mijarderka.Ne razumem sta je tako znacajno uradila u svom zivotu da zaradi tolike novce?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA